Σφοδρή επίθεση Κασσελάκη στον Μητσοτάκη: «Είναι δυνατόν να λέει στους ψηφοφόρους ελάτε να ψηφίσετε και στους βουλευτές του να απέχουν;» (vid)

«Περήφανος» δήλωσε για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο πρόεδρος του κόμματος είπε πως «έχει φτάσει να συμφωνεί με τον Αντώνη Σαμαρά», κάνοντας επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την στάση του στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

«Χάρη στη δική μας πίεση ο κ. Μητσοτάκης θα ξεπαγώσει τη νομοθετική πρωτοβουλία. Πώς είναι δυνατόν να λέει στους ψηφοφόρους “ελάτε να ψηφίσετε” και στους βουλευτές του να απέχουν; Να τους χαίρεστε», επισήμανε.

Απευθυνόμενος στο κομματικό ακροατήριο, ρώτησε «ποιος εδώ μέσα διαφωνεί» με ένα ζευγάρι ομόφυλων ζευγαριών να έχει δικαιώμα στον πολιτικό γάμο; «Έχει κανείς; Να σηκωθεί» ανέφερε.

Συνέχισε, λέγοντας: «Ποιος εδώ διαφωνεί με ένα ομόφυλο ζευγάρι να έχει δικαίωμα στην τεκνοθεσία, αν υπάρχει κανείς να σηκωθεί» όπως είπε.

Επιπρόσθετα, τόνισε πως «είναι ζητήματα ταυτοτικά, αν όχι η Αριστερά, ποιος;», προσθέτοντας πως «η Αριστερά στα βουνά ξέρει να αγωνίζεται και όχι να κρίνεται και αυτό θα κάνουμε».

Διαβάστε οπωσδήποτε: Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω αναβρασμού για την κομματική πειθαρχία Κασσελάκη

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ