Ρήγας για εξελίξεις σε ΣΥΡΙΖΑ: «Δικαιολογημένες οι κινήσεις Κασσελάκη»

Απολύτως δικαιολογημένη χαρακτήρισε την απόφαση Κασσελάκη για την παραπομπή Φίλη, Σκούρλετη, Βίτσα και Τζουμάκα στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής, ο Πάνος Ρήγας.

Όπως τόνισε τα συγκεκριμένα άτομα «ξεπέρασαν τα εσκαμμένα και έπρεπε να προστατευτούμε όλοι».

«Αυτοί που είπαν αυτά τα πράγματα μπορούν να συνεχίσουν να είναι στο ίδιο κόμμα; Εγώ θα έφευγα ησύχως αν πίστευα τέτοια πράγματα», δήλωσε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής (27/10).

«Δεν είναι στο αξιακό μας σύστημα αυτά που είπαν κι εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Μπορώ να συνυπάρξω με τους πάντες αρκεί να υπάρχει μια ευγένεια», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο Πάνος Ρήγας υπερασπίστηκε και την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέγονται από λίστα για να εκπροσωπούν το κόμμα στα μέσα ενημέρωσης.

«Θα πρέπει να είμαστε διαβασμένοι, πρέπει να έχουμε την ατζέντα που πρέπει να επιβάλουμε, πρέπει να είναι ενιαία η έκφραση. Δεν θα αποκλείσουμε κανέναν, δεν θα επιτρέψουμε να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει. Η πρόθεση είναι να μην αποκλείουμε κανέναν και να μην βάζουμε φραγμό. Ελπίζω να γίνει στην πράξη, εάν δεν γίνει», σχολίασε.

«Θα προσπαθήσουμε να υπάρξει ενιαία φωνή. Δεν μπορείς να αντιπολιτεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ με δημόσιο τρόπο», ξεκαθάρισε.

«Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι, φταίνε οι πρωταγωνιστές της κατάστασης αυτής. Πολλά από αυτά τα πρόσωπα έλεγαν το προηγούμενο διάστημα ότι τους χτυπούν τα μέσα ενημέρωσης, τώρα, όμως, χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Πάνος Ρήγας διαφώνησε με την άποψη ότι κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε πίσω στο θέμα των διαγραφών.

«Δεν προκύπτει από πουθενά ότι κάνει πίσω στις διαγραφές. Αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται και έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα. Όταν σου λέει ο Βίτσας ότι έχω έτοιμο και τον τίτλο του νέου κόμματος αυτό με ξεπερνάει», σχολίασε.

«Εάν αυτό εξελίσσεται, δεν εξυπηρετείς τον στόχο σου ως αξιωματική αντιπολίτευση. Ή αυτό σταματάει και θα δούμε τι θα γίνει με τις ακραίες εκφράσεις ή από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι και δεν το λέω ως κακό αυτό», κατέληξε ο Πάνος Ρήγας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...