Πότε θα ανακοινώσει το νέο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Είναι προφανές ότι ο ευρύτερος προοδευτικός χώρος ή ο χώρος της Αριστεράς ή ο χώρος της δημοκρατικής παράταξης έχει τεράστιο πρόβλημα. Τέτοιο είναι το πρόβλημα ώστε μπορεί να μην σηκώσει ξανά κεφάλι και ο Μητσοτάκης να γίνει ο Έλληνας Ερντογάν. Αυτοκράτορας! Ποιος θα το περίμενε;

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ακόμη και μετά την εκλογή Κασσελάκη πάει από το κακό στο χειρότερο.

Η Νέα Αριστερά δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για παίξει τα βρόμικα παιχνίδια επιχειρηματικών ομίλων και της Δεξιάς και να κόψει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους βολεύονται δημοσιογράφοι παρατρεχάμενοι της Έφης Αχτσιόγλου – Πολιτικός σεισμός όταν θα αποκαλυφθούν οι σχέσεις πρώην συνεργατών του Τσίπρα με το σύστημα Μητσοτάκη

Το ΠΑΣΟΚ μένει στάσιμο και δεν θα κάνει τίποτα περισσότερο όσο έχει πρόεδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σε αυτό το κλίμα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τις σκέψεις και τις συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία νέου κόμματος.

Πότε θα το ανακοινώσει – αν το ανακοινώσει;

Μετά τις ευρωεκλογές.

Αν κανένα προοδευτικό κόμμα δεν καταγράψει ποσοστό τουλάχιστον 20% θα μιλάμε για ολοκληρωτική κατάρρευση του δημοκρατικού χώρου και για παντοκρατορία. Θα τεθεί το θέμα ότι κάτι πρέπει να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός και μάλιστα δραστικό.

Αλλά και ο Τσίπρας δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε ένα πυροτέχνημα. Δική του είναι κυρίως η ευθύνη για την κατάρρευση, για τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του 2023. Αυτός ανέχθηκε τους υπονομευτές και τους ψεκασμένους του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός παρασύρθηκε – αλλά δεν είναι και μικρό παιδί – από τμήματα της μικροδιαπλοκής που τον εγκλώβισαν στα δικά τους βρόμικα παιχνίδια. Τα ξέρει αυτα ο κόσμος και θα αργήσει να τον εμπιστευτεί ξανά.

Μετά τις ευρωεκλογές λοιπόν, αν και εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη θα έχει συντριβεί, θα ανακοινώσει το κόμμα του. Αν το ανακοινώσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...