Στα ΝΕΑ έβγαλαν τα κομπιουτεράκια – Δεν τήρησε την υπόσχεσή του ο Μαρινάκης (pic)

Τα Νέα έβγαλαν το καλκιουλέιτορ, το κομπιουτεράκι, και έπιασαν τους υπολογισμούς. Αθροίζουν χαμένους πόντους από διαιτησίες και αποφαίνονται ότι «διαιτητές, VAR και… άλλες δυνάμεις» έκοψαν από τον Ολυμπιακό 11 βαθμούς.

Η μέθοδος της αριθμομηχανής με προσθαφαιρέσεις από υποκειμενικές εκτιμήσεις, είναι επιστροφή στο παρελθόν. Τότε που όχι ο Ολυμπιακός, αλλά άλλες «δυνάμεις» του ποδοσφαίρου, έφριτταν από τις διαιτησίες (άλλοτε δικαιολογημένα, άλλοτε υπερβάλλοντας), έβγαζαν το κομπιουτεράκι και κατάρτιζαν βαθμολογίες. Στις οποίες κατά κανόνα έπαιρναν τίτλο –αυτόν που είχε κατακτήσει στην πραγματικότητα ο Ολυμπιακός, δηλαδή ο τωρινός χρήστης αριθμομηχανών.

Εκείνα τα χρόνια των διαμαρτυριών, από τον Ολυμπιακό έλεγαν περιπαικτικά «φτιάξτε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές». Το ίδιο περίπου είπε για τη δική του ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης το περασμένο καλοκαίρι, όταν παρουσίαζε τον νέο τεχνικό διευθυντή της, τον Αντόνιο Κορδόν, και τον Ντιένγκο Μαρτίνεθ, τον νέο προπονητή της.

Για την τελευταίο είχε δηλώσει ότι «θα φτιάξει μια ομάδα να κερδίζει και τη διαιτησία». Δεν την έφτιαξε και αποπέμφθηκε πριν ολοκληρωθεί το 2023. Έτσι το λόγο πήρε το κομπιουτεράκι που έβγαλε πρωτοσέλιδο θέμα για Τα Νέα. Παλιά μέθοδος άλλων, σε νέα έκδοση. Οι κύκλοι της ζωής, βλέπετε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ