Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον πατροκτόνο στο Περιστέρι – Το βαρύ ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία – οπλοχρησία ασκήθηκε στον 35χρονο δράστη στο Περιστέρι, ο οποίος τα ξημερώματα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του στο σπίτι τους.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σοκάρει το γεγονός ότι μετά το έγκλημα ο ίδιος ο δράστης κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας: «Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου».

Όπως είπε στους αστυνομικούς, «θόλωσε» όταν είδε τον 62χρονο, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, να επιτίθεται στην μητέρα του, την οποία κακοποιούσε κατ’ επανάληψη. Στη συνέχεια άρπαξε ένα μικρό μαχαίρι και την μαχαίρωσε πολλές φορές, με τη μαχαιριά στην μηριαία αρτηρία να ήταν αυτή που επέφερε τον θάνατο.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Νέα σοκαριστική οικογενειακή τραγωδία παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Περιστέρι

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν τον δράστη και τη μητέρα του σε άθλια κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 66χρονη γυναίκα έδειχνε κακοποιημένη.

Υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, ο 62χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για κακοποίηση, σε ένα περιστατικό ξυλοδαρμού όπου τότε ο 35χρονος γιος είχε μπει στη μέση για να χωρίσει τον πατέρα του και τη μητέρα του, επειδή τη χτυπούσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ