Κάλαντα στους πολιτικούς αρχηγούς: Στιγμές που έκλεψαν την παράσταση

Με τους ήχους από τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα γέμισαν το Προεδρικό Μέγαρο, το Μέγαρο Μαξίμου και τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών σήμερα.

Ένα εμφατικό κοινωνικό μήνυμα περιελάμβαναν τα κάλαντα στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου άτομα με αναπηρίες, άστεγοι και παιδιά από την Ουκρανία τραγούδησαν, ενώ η αρχή έγινε από τη μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την Προεδρική Φρουρά. Ακολούθησαν η Ακαδημία Αυτισμού UniquALL, η Eurohoops Academy, η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας, η χορωδία των Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, καθώς και η Πανηπειρωτική Συνοσπονδία Ελλάδας με τη Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Κασσελάκης: «Ο Ελληνισμός είμαστε όλοι εμείς και πρέπει να διαδώσουμε τα ιδεώδη μας διεθνώς»

Στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απολάμβανε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, παρέα με τον σκύλο “Πίνατ” και ένα μωρό που κρατούσε στην αγκαλιά του.

Επιπλέον, ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, άκουσε τα κάλαντα και εξέφρασε την ευχή του για μια δίκαιη κοινωνία με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, έλαβε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας και τους ευχήθηκαν να προϋπαντήσουν το 2024 με πιο δυναμικούς αγώνες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ