Περιπέτεια υγείας για τον Στέλιο Διονυσίου

Ο Στέλιος Διονυσίου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, που ανάγκασε τους ιατρούς να προτείνουν νοσηλεία για την αντιμετώπισή του. Επομένως, ο τραγουδιστής απουσίασε από τη μουσική παράσταση “Σήμερα…” στο Nox, όπου συνήθιζε να εμφανίζεται μαζί με τη Μαρινέλλα και τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο Διονυσίου εξήγησε πως αντιμετώπισε ένα θέμα με το στομάχι του, αλλά πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα και ετοιμαζόταν να εξιτήριο από το νοσοκομείο. Επιβεβαίωσε παράλληλα ότι θα επιστρέψει στις εμφανίσεις του και ανακοίνωσε την επιστροφή του στη μουσική παράσταση του Nox μαζί με τη Μαρινέλλα την προσεχή Τετάρτη.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον αγαπημένο τραγουδιστή, πετυχαίνοντάς τον πράγματι στο νοσοκομείο τη στιγμή που ετοιμάζονταν τα χαρτιά του για να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι μου.

Διαβάστε οπωσδήποτε: «Αν τον ακουμπούσε κάποιος στο κεφάλι μπορεί και να τον σκότωνε…» – Όλα όσα αποκαλύπτει για τον Στράτο Διονυσίου ο γιός του (vid)

«Είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντιμετώπισα ένα θέμα με το στομάχι μου, αλλά ξεπεράστηκε και βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο» μας δήλωσε, συμπληρώνοντας πως θα επιστρέψει άμεσα στις live υποχρεώσεις του. «Την ερχόμενη Τετάρτη θα εμφανιστώ κανονικά στο Nox με τη Μαρινέλλα. Απλώς, αυτό το τριήμερο δεν θα είμαι στο Περιβόλι του Ουρανού. Από εβδομάδα πια κι εκεί» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ