Καφετέρια στο Γαλάτσι επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μεγάλη λαϊκή παράταξη είναι τελικά η Νέα Δημοκρατία»

Σήμερα το μεσημέρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε μια γνωστή καφετέρια στο Γαλάτσι, συνομιλώντας με πολίτες και συζητώντας θέματα επικαιρότητας.

Σε αυτήν την ευκαιρία, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η προσπάθεια για μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστεί και ότι οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την πρόοδο της χώρας.

Επισήμανε ότι η συλλογική ευημερία πρέπει να μετατρέπεται σε ατομική προκοπή και ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξη προς τη Νέα Δημοκρατία.

Επισήμανε επίσης την αύξηση των ποσοστών του κόμματος σε λαϊκές γειτονιές, υπογραμμίζοντας ότι αυτό αποδεικνύει τη δέσμευση της κυβέρνησης να αντιμετωπίζει τα προβλήματα του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε:

«Έχω πει πολλές φορές ότι το κράτος έχει τους μηχανισμούς να βάλει την αγορά σε τάξη και θα το κάνουμε αυτό για να εξακολουθούμε να στηρίζουμε τα εισοδήματα των πολιτών, όπως κάνουμε συνέχεια, όταν υπάρχει πλεόνασμα.

Δεν θα κουραστώ να το λέω, η συλλογική ευημερία – σύμφωνα με τη δικιά μας ιδεολογία – πρέπει να μετατρέπεται σε ατομική προκοπή. Ένα πράγμα να ξέρετε, οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρούν και είναι τελικά η πρόοδος που χρειάζεται η χώρα μας για να κάνει άλμα στο μέλλον και να την καρπωθούν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ