Ο Μητσοτάκης, η Μαρέβα και τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που πολέμησαν τον Γιάννη Ραγκούση

Η Πυθία αποκαλύπτει

«Ο κ. Μητσοτάκης, που διαμαρτύρεται γιατί επικρίνεται η σύζυγός του και η οικογένειά του, είναι αυτός και το κόμμα του που ακριβώς πέρυσι τέτοια εποχή εξαπέλυσαν μια χυδαία επίθεση εναντίον των παιδιών μου και της οικογένειάς μου. Στόχος τους ήταν να μην εκλεγώ εγώ πρώτος βουλευτής στη Β’ Πειραιά».


Η πρόσφατη δήλωση του Γιάννη Ραγκούση είναι ενδεικτική της κατάστασης στον δημόσιο βίο και στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Αλαζονικά οικονομικά συμφέροντα συγκροτούν μαύρες λίστες και παρεμβαίνουν στα αποτελέσματα των εκλογών. Και βέβαια όλοι μπορούν εύκολα να αντιληφθούν ποια είναι εκείνα τα οικονομικά συμφέροντα που πολέμησαν τον Γιάννη Ραγκούση με στόχο να μην εκλεγεί στον Πειραιά. Πρόκειται για τα συμφέροντα εκείνα που αντιμετωπίζουν τον Πειραιά σαν τσιφλίκι.

Και από την άλλη, έχεις την υποκρισία του Κυριάκου Μητσοτάκη να κλαψουρίζει για τη σύζυγό του, όταν το σύστημα Μαξίμου ρίχνει στη μάχη τα γελοία γαλάζια τρολς – μονοκύτταρους οργανισμούς, όπως είχε κάνει και στην περίπτωση του Γιάννη Ραγκούση εναντίον του οποίου είχε ξαμολήσει όλη τη γαλάζια λουμπεναρία και δημοσιογράφους – οικόσιτα της γαλάζιας συμμορίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ