Ο εκβιαστής-εκδότης, οι νέες υποθέσεις που θα σκάσουν και το «βαθύ λαρύγγι» του Μαξίμου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Πολύ ενδιαφέρον και συνάμα αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της εφημερίδας documento του Κώστα Βαξεβάνη για τον εκδότη-εκβιαστή που ζητούσε από εργολάβο 100.000 ευρώ.

Το ξέσπασμα της δυσώδους υπόθεσης έχει κάνει τα στόματα να ανοίγουν και σύντομα οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές. Φαίνεται ότι είναι πολλά τα θύματα του.

Ο εκδότης-εκβιαστής φέρεται να έκανε… χρυσές δουλειές ζητώντας πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κυρίως από αυτοδιοικητικούς παράγοντες. Ειδικά στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο ξεσάλωσε. Πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα μου λένε ότι είχε ζητήσει μέχρι και 700.000 ευρώ από Δήμαρχο που τους ενώνει ο κοινός τόπος καταγωγής και ο οποίος ηττήθηκε στις πρόσφατες εκλογές. Μάλιστα με χυδαία δημοσιεύματα κατέστρεφε κόσμο και κοσμάκι. Όμως, τα σημάδια δείχνουν, πως σύντομα θα τελειώσει η καριέρα του και όπως ακούω ακόμη και το σύστημα του Μαξίμου θα το ρίξει στα… σκυλιά. Αφήστε που είναι βέβαιο πως θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Και μιας και γράφω σύστημα Μαξίμου. Μιλώντας με πολύ καλές πηγές μου, μαθαίνω ότι ο συγκεκριμένος εκδότης σχετίζεται με το λεγόμενο «βαθύ λαρύγγι» του Μαξίμου, που τροφοδοτούσε ακόμη και με πληροφορίες για τις υποκλοπές… εχθρούς του Μητσοτάκη, ενώ πραγματοποιούσε και συναντήσεις με κάποιους εκ των ερευνητών της συγκεκριμένης υπόθεσης. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο εκδότης-εκβιαστής και το «βαθύ λαρύγγι» είχαν κάποια συνεννόηση μεταξύ τους.

Επίσης, το «βαθύ λαρύγγι» έχει ξεσαλώσει ψάχνοντας – μαζί με ένα ακόμη μπουμπούκι της ΝΔ που του αρέσει το σπανάκι – κόσμο και κοσμάκι που θεωρεί αντιπάλους στις εφορίες και μετά μοιράζει θέματα σε δημοσιογράφους και εκδότες (Αυτή η ιστορία έχει πολύ ψωμί). Εκείνο που δεν αντιλαμβάνεται το «βαθύ λαρύγγι» είναι ότι μία ημέρα οι σημερινοί ένοικοι του Μαξίμου θα πάνε σπίτι τους.

Μείνετε συντονισμένοι διότι οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ