Ο Αγοραστός προκαλεί και «πετάει το μπαλάκι» στην κυβέρνηση: «Δεν είναι αρμόδια η Περιφέρεια»

Για τα πυρά που δέχεται η διοίκηση της περιφέρειας Θεσσαλίας με αφορμή τις πλημμυρισμένες περιοχές που προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, απάντησε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη και επιβεβλημένη» την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, προκειμένου όπως είπε «να σταματήσουν τα τερατώδη ψέματα και να λάμψει η αλήθεια».

«Δεν είναι αρμόδια η Περιφέρεια» απαντά ο Κώστας Αγοραστός

Ερωτηθείς για την κατάρρευση της γέφυρας του Ξηριά, έξι μόλις μήνες μετά την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων, ο Κ. Αγοραστός υποστήριξε πως οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας αφορούσαν την ενίσχυση της κοίτης του ποταμού.

Η μάχη με το νερό και την λάσπη, συνεχίζεται στην Θεσσαλία μετά το καταστροφικό κύμα κακοκαιρίας Daniel που έπνιξε στην κυριολεξία τον Θεσσαλικό κάμπο. Στιγμιότυπα από την Φαρκαδόνα Τρικάλων

«Η γέφυρα έπεσε γιατί δεν άντεξε το φαινόμενο» είπε ο κ. Αγοραστός ενώ για την περίπτωση του Ενιπέα διευκρίνισε πως «δεν είναι αρμόδια η Περιφέρεια», αναφέροντας παράλληλα πως κάθε έργο έχει κωδικό και εντάσσεται στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ψηφίζεται από το περιφερειακό, την οικονομική επιτροπή και παρακολουθείται από ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ακολούθως υποστήριξε πως όποιο έργο έγινε άντεξε καταλήγοντας ότι ο ίδιος έχει «στοχοποιηθεί και με σταυρώνουν καθημερινά».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ