ΝΤΡΟΠΗ: Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ συνθηκολογεί με τη διαπλοκή και αδειάζει τον Πολάκη παρά την εμετική επίθεση που δέχτηκε από την εφημερίδα του Αλαφούζου και τους υπαλλήλους της (pic)

Δεν εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η αντίδραση του Παύλου Πολάκη για το ΕΜΕΤΙΚΟ σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή, διαμηνύουν από την Κουμουνδούρου.

«Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου», αναφέρει σε ανακοίνωσή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με… αφορμή την σκληρή απάντηση του Παύλου Πολάκη στον γελοιογράφο Ηλία Μακρή, μετά το σκίτσο που αφορούσε τον βουλευτή.

Το σκίτσο του Ηλία Μακρή 

Ηλίας Μακρής, Καθημερινή

«Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως “εγκληματική οργάνωση” δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλα της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου», προσθέτει η Κουμουνδούρου. 

«Επίθεση» από Μαρινάκη 

Το μεσημέρι, σχολιάζοντας την ανάρτηση Πολάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο για «επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική στοχοποίησης και των προγραφών», ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του σημειώνει ότι «η ανοχή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταφράζεται, τελικά, σε πλήρη συνενοχή». 

Η ανάρτηση Παύλου Πολάκη 

Χθες το απόγευμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης απάντησε σε έντονο ύφος στον σκιτσογράφο της Καθημερινής, μιλώντας για «σιχάματα της “δημοσιογραφίας” υπάρχουν και τα βοθρολύματα της “γελοιογραφίας”». «Τράβα στο Μακελειό λυξόνταρμα, εκεί θα έχεις πέραση!», έγραψε ο Π. Πολάκης. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ