Ντροπή του: Πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα έλεγε ψέματα σε βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν στήριξη στην Έφη Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η αποκάλυψη ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης είχε δώσει διαφήμιση 1,3 εκατ. ευρώ στην εφημερίδα “Αυγή”, την σύμβαση για την οποία κατήγγειλε μετά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ που είχε φέρει στην πρώτη θέση τον Στέφανο Κασσελάκη είναι μόνο η αρχή.

Τα στόματα ανοίγουν και όσα λέγονται είναι κόλαφος για την παρέα των αποστατών.

Ξεκινάω με αυτό. Στενός, στενότατος πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα που στη συνέχεια πέρασε στον στενό πυρήνα της παρέας της Έφης Αχτσιόγλου, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ έπιανε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους έλεγε ότι ο Αλέξης στήριζε, δήθεν, την Έφη Αχτσιόγλου.

Φυσικά, έλεγε ψέματα. Ποτέ ο Αλέξης Τσίπρας δεν εκφράστηκε θετικά για την Έφη Αχτσιόγλου σε όλη αυτή τη διαδικασία. Ποτέ δεν την στήριξε. Σας διαβεβαιώνω ότι ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμούσε την ήττα της Έφης Αχτσιόγλου. Δεν ήθελε να την βλέπει, ούτε εκείνη, ούτε τον Τζανακόπουλο.

Μάλιστα το συγκεκριμένο πρόσωπο, ο πρώην συνεργάτες, έκανε διαρροές ως “περιβάλλον Τσίπρα” παραπλανώντας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφους και απλούς ΣΥΡΙΖαίους.

Εμείς σας το γράφαμε πάντως πως το “περιβάλλον Τζανακόπουλου” παρίστανε το “περιβάλλον Τσίπρα”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...