Νίκος Ανδρουλάκης: «Είπα στον Κασσελάκη ότι πρέπει να υπάρχει κοινό μέτωπο απέναντι στην Κυβέρνηση»

Σχετικά με το πολιτικό σκηνικό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι στην συνάντηση του με τον Στέφανο Κασσελάκη του είπε ότι πρέπει να υπάρχει κοινό μέτωπο απέναντι στην Κυβέρνηση.

«Αυτό που είπα στον κ. Κασσελάκη είναι ότι απέναντι σε τέτοια φαινόμενα διαφθοράς και απαξίωσης του λαού και της δημοκρατίας να υπάρχει ένα κοινό μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση. Ψάχνουμε συναινέσεις στο προσκήνιο, όχι στο παρασκήνιο. Να δούμε τι εκπροσωπεί ο καθένας. Τον λαό ή τα συμφέροντα, τις πολυεθνικές ή τον καταναλωτή;»

«Ο κ. Κασσελάκης ζήτησε να με δει, έκανε επίσημο αίτημα. Ο κ. Μητσοτάκης με κάλεσε μέσω δημοσιογράφων. Αν με καλέσει ο κ. Μητσοτάκης για ένα συγκεκριμένο θέμα, θα τον συναντήσω, όπως θα συναντήσω κάθε πολιτικό αρχηγό» πρόσθεσε.

Για τον Χάρη Δούκα είπε: «Τον στηρίξαν οι πολίτες των Αθηνών γιατί ήθελαν κάτι διαφορετικό. Ό,τι κόμμα κι αν ψήφισε ο λαός στις τελευταίες εκλογές, έχουμε πρόγραμμα. Κάνουμε κοινωνικές συμμαχίες, με κοινωνικά κινήματα, όχι με λαϊκιστές”. Οι συμμαχίες γίνονται στο πλαίσιο του σεβασμού στην δημοκρατία, στα ανθρώπινα δικαιώματα…»

«Οι δημοσκοπήσεις μας χαροποιούν, αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας και απαιτείται ενασχόληση με τα προβλήματα των πολιτών. Χρειάζεται πολύς αγώνας. Δεν πανηγυρίζω, αλλά χαίρομαι γιατί ξέρω ότι ο μεγάλος στόχος είναι η ΝΔ να έχει αξιωματική αντιπολίτευση ένα κόμμα που μπορεί να την νικήσει, ένα κόμμα σύγχρονο, με ανανέωση και νέα πρόσωπα και με επιτυχημένο λόγο», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας το γκάλοπ που φέρνει στην δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ, μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε «Λένε ότι “έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ”. Δεν ισχύει. Το ΠΑΣΟΚ έχει ανέβει 4,2 μονάδες σε πέντε μήνες. Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει, αλλά θέλει δουλειά, δεν θέλει πανηγυρισμούς, θέλει ενασχόληση με τα προβλήματα των πολιτών».

Επεσήμανε «δεν θέλω πανηγυρισμούς από κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ο στόχος μας δεν είναι να περάσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να νικήσουμε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, να κερδίσουμε τις εκλογές», λέγοντα ακόμη ότι «Το 41% του Μητσοτάκη οφείλεται και στην έλλειψη εμπιστοσύνης στην αξιωματική αντιπολίτευση. Οι αντίπαλοι είχαν ξεγραμμένη την παράταξη μας, αλλά βήμα – βήμα επανερχόμαστε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ