Μυστική συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα στο Ψυχικό – Με ποιους συναντήθηκε, ποιος δημοσιογράφος ήταν εκεί και τι συζήτησαν για τη δημιουργία νέου κόμματος

Τις προάλλες ένα δημοσίευμα του «Βήματος», που υπογράφει ο πρώην διευθυντής του, Αντώνης Καρακούσης, ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός, ετοιμάζει νέο κόμμα.

Αυτά τα σενάρια, συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τα είχαν διαψεύσει, αλλά ο Καρακούσης κ επανήλθε όπως αποκαλύπτει το newsbeast.gr συνομιλητής του πρώην πρωθυπουργού είπε: «δεν βάζει μυαλό. Τι να σχολιάσουμε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας;».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πρώην μέλος της κυβέρνησης Τσίπρα, για το οποίο ακούγονται πολλά σχετικά με παρασκηνιακές κινήσεις επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα, που είναι σήμερα μεγαλοστέλεχος στο πεδίο της οικονομίας, δεν έχει καμία ουσιαστική επαφή με τον πρώην πρωθυπουργό.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αποκαλύπτει μία μυστική συνάντηση. Αυτή έγινε σε σπίτι στο Ψυχικό πριν τα Χριστούγεννα, προτού αναχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας οικογενειακώς για Αυστρία και Τσεχία. Εκεί ήταν πρόσωπα, που κινούνται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και γνωστός δημοσιογράφος, πιθανότατα, σύμφωνα με το newsbeast.gr ο Νίκος Φελέκης, ενώ στην παρέα ήταν και ο μέντορας του Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης. Στη συζήτηση ειπώθηκαν πολλά για το μέλλον της κεντροαριστεράς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...