Σοβαρά ερωτήματα από την καταγγελία «βόμβα» της Εισαγγελέως στη δίκη Τοπαλούδη (pic)

Η Εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα, η οποία είχε κάνει τη συγκλονιστική αγόρευση στη δίκη για το βιασμό και τη βάναυση δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο ζητώντας με ιδιαίτερη φόρτιση την ενοχή των δύο δολοφόνων, προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία, που γεννά ερωτήματα.

Σύμφωνα με το newsbreak.gr, από την Αθήνα όπου βρισκόταν, η οργανική θέση της κυρίας Δόγκα θα ήταν στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών, αλλά κλήθηκε να εμφανιστεί στη Σύρο προκειμένου να καλύψει σημαντικά υπηρεσιακά κενά στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου. Η καταγγελία της αφορά ένα από αυτά τα «κενά».

Σε ανάρτησή της η Εισαγγελέας που μάλιστα παραπέμφθηκε και στο πειθαρχικό του Αρείου Πάγου- η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά που θα έπρεπε να βρίσκεται στη Σύρο, όχι μόνο δεν βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων, αλλά μένει για κάποιους λόγους στην Εισαγγελία Πειραιά, όπου συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά της.

Έγραψε χαρακτηριστικά η Αριστοτέλεια Δόγκα:

«Στη Σύρο βρέθηκα επειδή η συνάδελφος που τοποθετήθηκε εδώ τον 6/2023 δεν εμφανίστηκε ποτέ επικαλούμενη λόγους υγείας (μου είπαν ψυχικής δεν το ξέρω) πλην όμως συνέχισε κανονικά να εκτελεί την υπηρεσία ως Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά!»

Ακολούθως, η ηρωίδα Εισαγγελέας κάνει ένα σχόλιο ως συνέχεια της αναφοράς της στην Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, το οποίο μόνο τυχαίο δεν φαίνεται να είναι και καλό θα ήταν να το θυμόμαστε, μιας και οι απορίες που δημιουργούνται είναι αρκετές: «Κρατήστε τον Πειραιά…».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ