Κόλαφος από την Αυγέρη στους αποχωρήσαντες: «Θα αντιμετωπίζονται ως ανταγωνιστικός φορέας»

Κόλαφος από την Αυγέρη στους αποχωρήσαντες. Τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όσοι έφυγαν θα αντιμετωπίζονται ως ένας ανταγωνιστικός φορέας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι «η σύγκρουση είναι ξεκάθαρη. Το είπαμε από την πρώτη στιγμή. Κάποιοι δεν ήθελαν να το καταλάβουν και να επικεντρώσουν την προσπάθεια αντιπολίτευσης απέναντι στις δεξιές πολιτικές. Για εμάς ήταν και παραμένει αυτός ο στόχος. Η πολιτική ήττα της κυβέρνησης».

Διερωτήθηκε δε «ποιος είναι ο πολιτικός λόγος που μέσα σε 60 μέρες έχει φύγει αριθμός στελεχών και κάνουν έναν άλλο φορέα. Ποια είναι τα κίνητρα;», ενώ τόνισε ότι : «όταν κάποιος θέλει να κάνει κριτική, την κάνει μέσα στο κόμμα του. Δόθηκαν ευκαιρίες. Μέσα σε 60 ημέρες συνεδρίασαν όλα τα όργανα».

Αναφερόμενη στην κριτική ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει χαρακτήρα ανέφερε ότι αυτά «είναι σχόλια στελεχών άλλου φορέα».

Σχολιάζοντας τους χαρακτηρισμούς για «αποστάτες και προδότες» είπε πως «η ιστορία θα δείξει, κοιτάμε μπροστά».

Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, που αποτυπώνουν το ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη θέση, η Δώρα Αυγέρη απάντησε «ότι τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων είναι φωτογραφίες της στιγμής, είναι μια πορεία που έχει προγραφεί από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο κ. Κασσελάκης στην προεδρία του κόμματος».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...