Κορυφαίος δημοσκόπος αποκαλύπτει: Πόσο θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσο το κόμμα των αποστατών όταν φύγει και η Αχτσιόγλου – Πότε θα γίνει ο Κασσελάκης πρωθυπουργός

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δημοσιογράφοι, δήθεν αναλυτές, στελέχη μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και τραπεζών “προβλέπουν” και ισχυρίζονται στο παρασκήνιο και σε ιδιωτικές συζητήσεις ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα αποτύχει.

Σας το γράφω υπεύθυνα ότι θα πάνε όλοι κουβά, διότι είναι κυρίως άσχετοι από πολιτική και κοινωνιολογία, ενώ αδυνατούν να εντοπίσουν έγκαιρα τη συσχέτιση της χρονικής συγκυρίας με τις δυναμικές που αναπτύσσονται υπέρ ενός φορέα ή ενός πολιτικού προσώπου στην κοινωνία.

Κορυφαίος δημοσκόπος που έλεγε τις προάλλες ότι η κατάσταση έχει ως εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο παραμένουν οι εσωκομματικές συγκρούσεις και υπονομευτές και αποστάτες παίζουν το παιχνίδι της Δεξιάς και της διαπλοκής θα χάνει ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Θα χρειαστεί καιρός έως ότου το εκλογικό σώμα εμπεδώσει το νέο status quo στον ΣΥΡΙΖΑ και στο πολιτικό σύστημα. Μέχρι τα τέλη του χειμώνα, πιθανότατα το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο και ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτος. Εφόσον ο Στέφανος Κασσελάκης καθαρίσει το κόμμα από τα παρασιτικά γκρουπούσκουλα και τις περιθωριακές παρέες, τότε, σταδιακά, από τις αρχές της Άνοιξης μέχρι και τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, θα καταγράψει άνοδο. Όχι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά πάντως άνοδο. Στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερος. Ξεκάθαρα

Λογικά στη μέση της θητείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η στρατηγική που θα έχει διαμορφώσει ο Στέφανος Κασσελάκης θα αρχίσει να απoδίδει καρπούς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα έχει φθορά και η αντίστροφη μέτρηση θα αρχίσει. Τα πάντα είναι δρομολογημένα. Το 2027 ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει πρωθυπουργός.

Όσο για την Αχτσιόγλου, τον Τσακαλώτο και τους λοιπούς. Είτε μαζί, είτε χώρια δεν πρόκειται να πιάσουν ούτε 1,5%, έστω και αν έχουν τη βοήθεια του Μητσοτάκη και της διαπλοκής. Ούτε το μίνιμουμ της κρατικής επιχορήγησης δεν θα πάρουν και κάποιοι από τις παρέες τους θα χρειαστεί για πρώτη φορά στη ζωή τους να δουλέψουν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ