Καταιγίδα εξελίξεων: «Μαχαιριά» από τον Μανώλη Χριστοδουλάκη στον Νίκο Ανδρουλάκη

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει και στο ΠΑΣΟΚ η εκδήλωση των «3», δηλαδή των Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου για την επόμενη μέρα της κεντροαριστεράς.

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη “άδειασε” τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, στο πρόσωπο του οποίου δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν την μελλοντική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων».

Παρά τις πιέσεις, πάντως, αλλά και τις διαρροές, ότι ο Μανώλης Χριστοδουλάκης μετάνιωσε, τελικά όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ο ίδιος θα δώσει κανονικά το “παρών” στην εκδήλωση στέλνοντας ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα στην ηγεσία του κόμματός του.

Οι τελευταίες αυτές εξελίξεις έχουν δημιουργήσει κλίμα έντονης ανησυχίας στον Νίκο Ανδρουλάκη και στο περιβάλλον του, καθώς είναι πλέον σαφές ότι δεν μπορεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ελέγξει τις εξελίξεις, οι οποίες θα είναι καταιγιστικές.

Ίσως δημιουργηθεί κάτι καινούριο, το οποίο θα προκαλέσει τσουνάμι εξελίξεων στον λεγόμενο προοδευτικό χώρο.

Και πιθανότατα, τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν αδυναμία όχι μόνο να ασκήσουν υποτυπώδη έλεγχο στις εξελίξεις, αλλά και να εκτιμήσουν το τελικό αποτέλεσμα των όσων συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ