«Κατέρρευσαν» οι δημοσκόποι – Μεγάλη ανατροπή, τεράστια έκπληξη και ισχυρό σοκ για τον Μητσοτάκη το βράδυ των ευρωεκλογών (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας κατρακυλούν. Οι μυημένοι και ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου το γνωρίζουν. Επίσης, σας έχω ενημερώσει πολύ έγκαιρα για το γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου ασκεί ασφυκτικές πιέσεις προς τους δημοσκόπους ώστε να εμφανίζουν τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστά μεγαλύτερα από το 30%. Η πραγματικότητα είναι ότι η Νέα Δημοκρατία θα κινηθεί κάτω από το 30% σε ποσοστό της τάξης από 27% έως 29%.

Αυτή είναι η αλήθεια. Την γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για αυτόν τον λόγο έφτασε στην Αθήνα και ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ ο οποίος αδυνατεί να κάνει κάτι για να αντιστρέψει την κατάσταση και να συγκρατήσει την κατάρρευση.

Η δημοσκόποι έχουν “καταρρεύσει”. Μου λένε ότι διαμηνύουν στο Μέγαρο Μαξίμου πως δεν θα καταφέρουν να ξεφτιλίζονται για πολύ ακόμη δίνοντας ποσοστά στη ΝΔ της τάξης του 31 ή 31 ή 33%.

Το βράδυ των εκλογών οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες. Οι ανατροπές τεράστιες. Ο πολιτικός χάρτης θα αλλάξει και θα είναι τροχιοδεικτικός για το τι θα συμβεί αργότερα, στις εθνικές εκλογές. Αυτές οι ευρωεκλογές θα είναι η αρχή του πολιτικού τέλους του Μητσοτάκη και της διεφθαρμένης και ανίκανης κυβέρνησής του. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, η εκτόξευση του Κυριάκου Βελόπουλου και η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, σε συνδυασμό με την τεράστια πτώση των ποσοστών της ΝΔ, θα προκαλέσουν τεκτονικό πολιτικό σεισμό.

Μείνετε συντονισμένοι… Τα καλύτερα έρχονται μετά το βράδυ των ευρωεκλογών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ