Οι δημοσκόποι «κλέβουν» Βελόπουλο, Ζωή και Λοβέρδο – Τσιρίδες και ουρλιαχτά Μητσοτάκη όταν βλέπει το «2» μπροστά

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Χθες, πολύ πριν από την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης της Pulse που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, σας είχα γράψει για την αγωνιώδη προσπάθεια των δημοσκόπων να κρατήσουν με διάφορες αλχημείες τη Νέα Δημοκρατία σε ποσοστά πάνω από το 30% και συγκεκριμένα στο 33%, το ποσοστό δηλαδή που είχε λάβει η ΝΔ στις προηγούμενες ευρωεκλογές. Αυτό είναι το ψυχολογικό όριο του Μητσοτάκη.

Και όταν γράφω για αλχημείες εννοώ ότι στην εκτίμηση ψήφου που κάνουν, λαμβάνοντας ως βάση και αφετηρία την πρόθεση ψήφου που δείχνει τη ΝΔ κάτω από το 30%, “πειράζουν” τα ποσοστά με τρόπο που να δίνει πλεονέκτημα στη Νέα Δημοκρατία, αφαιρώντας από εκείνους που λεηλατούν την εκλογική βάση του κόμματος Μητσοτάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο αφαιρούν ποσοστά από Κυριάκο Βελόπουλο, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ανδρέα Λοβέρδο.

Τα ποσοστά της Ελληνική Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου είναι διψήφια. Και, όμως, οι δημοσκόποι τον δείχνουν κάτω από το 10%.

Η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανεβαίνει και βρίσκεται στο 5,5% και οι δημοσκόποι την εμφανίζουν στο 3%.

Οι “Δημοκράτες” του Ανδρέα Λοβέρδου κινούνται ανάμεσα στο 3-4% και τον δείχνουν πολύ πιο χαμηλά.

Βέβαια οι δημοσκόποι τα κάνουν όλα αυτά για να μην δυσαρεστήσουν, στην παρούσα συγκυρία, τον αγαπημένο τους Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος “τρελαίνεται” όταν βλέπει το “2” μπροστά στα ποσοστά της ΝΔ και τότε ακούγονται “τσιρίδες” και “ουρλιαχτά” από το Μέγαρο Μαξίμου.

Τότε οι δημοσκόποι παίρνουν τα ποσοστά των Βελόπουλου, Κωνσταντοπούλου και Λοβέρδου και τα δίνουν στον Μητσοτάκη για να πιάσει το “μαγικό” 33%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ