Καρδίτσα: Ο Αντιπεριφερειάρχης που έσπασε το φράγμα, διαφήμιζε την ασφάλεια των ποταμών πριν 10 μέρες (pics)

Την ώρα που φουντώνει η πολιτική θύελλα μετά την παραδοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιου ότι έδωσε εντολή να σπάσει το ανάχωμα στον Καλέντζη, μια ανάρτησή του δέκα μόλις ημέρες πριν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μόλις στις 5 Σεπτεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που τελικά «βούλιαξε» η Θεσσαλία, ο Κωστής Νούσιος διαφήμιζε λίγο πριν την καταστροφή την ασφάλεια των ποταμών της περιοχής…

«Επειδή κάποιοι “γκουρού” διαφόρων ειδικοτήτων παρακαλούν να ξαναπνιγεί η περιοχή μας κι άρχισαν ήδη να διαδίδουν πως τα ποτάμια είναι στα όριά τους, μόλις επέστρεψα από την επίβλεψη των ποταμών. Προς μεγάλη τους λύπη λοιπόν, τα ποτάμια βρίσκονται στο 1/3 της χωρητικότητάς τους και η ροή τους είναι απρόσκοπτη. Να σημειωθεί πως ήδη στην περιοχή μας έχουν πέσει 160mm. Συνεχίζουμε τις σημειακές παρεμβάσεις και παραμένουμε σε επιφυλακή.

20 μηχανήματα ενεργούν σε όλο το νομό αυτη τη στιγμή.

Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα ή και αστοχίες σε κάποια περιοχή λόγω της έντονης βροχόπτωσης, αλλά εδώ είμαστε να τα διορθώσουμε. Πρωταρχικό μας μέλημα η προστασία της ανθρωπινης ζωής.

Το πρόβλημα με τον υποσταθμό της ΔΕΗ που δεν έδινε ρεύμα στα αντλιοστάσια Πετρίνου, Βλοχού, Μαραθέας λύθηκε άμεσα και εφόσον χρειαστεί θα τεθούν σε λειτουργία.

Το συντονιστικό κέντρο της ΠΕ Καρδίτσας θα συνεχίσει τη δραστηριότητά του μέχρι το τέλος του φαινομένου.

Θα σας ενημερώνω συνεχώς για να αποφευχθεί η παραπληροφόρηση και η τοξικοτητα.

Οι φωτογραφίες είναι από Καράμπαλη, Καλέτζη, Γάβρα, Γήπεδο Εθνικού, 1000 Δένδρα, Λείψιμος, Κανόνια».

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ