Θα τους «τελειώσει» ή θα τον «τελειώσουν»;

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σοβαρά. Όσα συμβαίνουν δεν έχουν προηγούμενο. Πριν από μερικές ημέρες η βάση του κόμματος εξέλεξε νέα ηγεσία. Νέος πρόεδρος και διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και όμως, της εκλογής Κασσελάκη έχει ακολουθήσει το απίστευτο. Ομάδα στελεχών, που… διακρίθηκαν στον αγώνα υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα, που ήταν εξαφανισμένα πριν από τις εθνικές εκλογές, έχουν ξεκινήσει σκληρή αντιπολίτευση στον Στέφανο Κασσελάκη, δηλαδή στον πρόεδρο του κόμματός τους.

Ανήσυχοι επειδή θα χάσουν το λόγο ύπαρξής τους, αλλά και επειδή οι βολεμένες παρέες τους σε θέσεις μετακλητών και στο κόμμα θα χρειαστεί να δουλέψουν, έχουν ξεκινήσει μία άνευ προηγουμένου χυδαία εκστρατεία κατασυκοφάντησης του Στέφανου Κασσελάκη. Ούτε οι Δεξιοί δεν κάνουν έτσι. Ταυτόχρονα οι εξαφανισμένοι “53” και διάφορα άλλα γραφικά, περιθωριακά και ψεκασμένα γκρουπούσκουλα εμφανίστηκαν ξαφνικά και συνεδριάζουν για να δουν τι θα κάνουν στο μέλλον.

Τα όσα συμβαίνουν είναι πρωτοφανή.

Όμως, από εδώ και πέρα έχει ευθύνη ο Στέφανος Κασσελάκης. Θα τους “τελειώσει” ή “θα τον τελειώσουν”;

Τι θα κάνει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Θα παρακολουθεί τους αφηνιασμένους υπονομευτές να αλωνίζουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής και να του κάνουν πόλεμο;

Ξέρετε, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι, τι προσπαθούν να κάνουν; Να υπονομεύσουν τη νέα ηγεσία στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές. Και αν τα καταφέρουν και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πάει καλά, να πανηγυρίζουν δήθεν δικαιωμένοι, για την όσα αίσχη έκαναν τα προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...