Συνεδρίασε η «Ομπρέλα» και συζητήθηκε το θέμα της αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε ο Τσακαλώτος και ποια η συνεννόηση με Αχτσιόγλου

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η πανελλαδική διαδικτυακή σύσκεψη μελών και στελεχών της «Ομπρέλας», μετά την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας που στο παρελθόν είχε προκαλέσει πολλά και σημαντικά προβλήματα στον Αλέξη Τσίπρα συμφώνησαν ότι θα πρέπει να επιδιωχθεί επικοινωνία ή συνεννόηση με την Έφη Αχτσιόγλου και τα στελέχη που συντάσσονται μαζί της.

Σε αυτό το πλαίσιο τα μέλη της «Ομπρέλας» συζήτησαν για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα, για τη συνεδρίαση της ΚΟ, της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην συνεδρίαση που συμμετείχαν περίπου 1.300 ατομα,  μίλησαν 150 και πολλοί από τους ομιλητές ζήτησαν την άμεση αποχώρηση από το ΣΥΡΙΖΑ. Την εισήγηση έκανε ο Πάνος Λάμπρου, και με όσα είπε εξέφρασε όλα τα στελέχη που βρίσκονται κάτω από την «Ομπρέλα».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, δήλωσε την ανησυχία του για τις εξελίξεις. 

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ