Τα «κακά μαντάτα» από τις Περιφέρειες βγάζουν τον Μητσοτάκη… στον δρόμο

Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και πληροφορίες αναφέρουν ότι τα «μαντάτα» που έρχονται στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς από διάφορες Περιφέρειες δεν είναι παντού καλά…

Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίθεται να πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία της χώρας, προκειμένου να παράσχει στήριξη στα πρόσωπα που η ΝΔ στηρίζει για Περιφερειάρχες.

Η αρχή θα γίνει σήμερα, οπότε ο πρωθυπουργός το πρωί, θα επισκεφθεί τον Βύρωνα όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, ενώ το απόγευμα, ο Κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κόρινθο όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό.

Όπως ανακοίνωσε επισήμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού προβλέπει ότι την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου ο Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Δυτική Μακεδονία για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξει τον νυν δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος επίσης δέχεται πιέσεις από άλλες υποψηφιότητες.

Στις περιοδείες Μητσοτάκη θα υπάρξει μια ανάπαυλα στις 5 του μήνα, οπότε και θα μεταβεί στη Γρανάδα όπου θα συμμετάσχει στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας και το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ωστόσο αναμένεται με την επιστροφή του να «τρέξει» και για άλλους υποψηφίους Περιφερειάρχες, οι οποίοι, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση να συναντήσουν σημαντικές δυσκολίες στην κάλπη της Κυριακής, ανατρέποντας το στόχο της ΝΔ για το πολύ δύσκολο πλέον «13 στα 13», όσον αφορά στις Περιφέρειες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ