«Θα σου έλεγα γλείψε βρε μπαγάσα…» – Νέα κόντρα Μικρούτσικου – Καινούργιου στον αέρα (vid)

Μετά από δύο ημέρες απουσίας ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο Σταύρος Μπαλάσκας ήθελε να κάνει έναν σχετικό σχολιασμό.

«Θα μου επιτρέψετε να δώσω μία πληροφορία ακόμα; Είναι πάρα πολύ σοβαρή. Ο κ. Μικρούτσικος όταν ήταν άρρωστος στο σπίτι του, έβλεπε την κα Καινούργιου και κάθε ημέρα έβαζε ένα τραγούδι, που θα ήθελα να μας το τραγουδήσει μία ημέρα: τι θα ήμουν αν θα σε έχανα, αν θα σε έχανα, αν θα σε έχανα. Θα ήμουν ένα κουτσουράκι τόσο δα μικρούτσικο» ήταν τα λόγια που είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να του απαντά: «Τέτοια λες και είσαι αναντικατάστατος. Αν δεν ήσουν φίλος μου, θα σου έλεγα γλείψε βρε μπαγάσα. Είναι φίλος μου, δεν του το λέω».

Η απάντηση του παρουσιαστή φάνηκε να ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου, γεγονός το οποίο εξέφρασε με τον τρόπο της και ακολούθησε ο εξής άβολος διάλογος:

Κατερίνα Καινούργιου: Ανδρέα μου κανένας δεν με γλείφει γιατί δεν έχει ανάγκη να γλείψει. Ειδικά εμένα. Όλοι είναι ανώτεροι από εμένα εδώ.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Άσε το να έχω άποψη. Ο καθένας πιστεύει αυτό που πιστεύει.

Κατερίνα Καινούργιου: Απλά όλοι είναι ανώτεροι από εμένα, εγώ έχω ανάγκη να τους γλείψω για να με βοηθήσουν να είμαι εδώ που είμαι.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Γνωρίζω πολύ καλά το φαινόμενο γιατί περνώ πολλές φορές από χώρους και κολλάω.

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό προσβάλλει και τους συνεργάτες μου.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Από χώρους… Μην το παίρνεις αυτό. Άσε ποιον προσβάλλει.

Κατερίνα Καινούργιου: Πάμε σε διαφημίσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ