Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει 4,5 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ

Όλα είναι θέμα επικοινωνίας προφανώς για την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε στο τέλος του χρόνου, πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής για τους ευάλωτους δανειολήπτες για το 2024.

Όπως προκύπτει από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η ανάρτηση της απόφασης έγινε στις 20 Δεκεμβρίου 2023 και αφορά στο ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ, το οποίο θα δοθεί στα ΜΜΕ για εκστρατεία ενημέρωσης των ευάλωτων δανειοληπτών, για να επικοινωνήσουν, επί της ουσίας, τους πλειστηριασμούς, το 2024.

Στην απόφαση αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Έγκριση του προγράμματος επικοινωνιακής προβολής που αφορά στην καμπάνια ενημέρωσης των ευάλωτων δανειοληπτών του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, για το έτος 2024.
Το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής που αφορά στην εκστρατεία ενημέρωσης των ευάλωτων δανειοληπτών του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το έτος 2024, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τον τακτικό Προϋπολογισμό του φορέα.
Το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανέρχεται στο συνολικό ποσό ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων πεντακοσίων ογδόντα οκτώ χιλιάδων ευρώ (4.588.000,00 €)
». 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ