Η διαπλεκόμενη παρέα που καθοδηγεί τον Αλέξη Τσίπρα και τον οδηγεί «υπνωτισμένο» στην απόλυτη καταστροφή

Η Πυθία αποκαλύπτει

Όπως σας υποσχέθηκα χθες, σας γράφω σήμερα για την παρέα που επέβαλε στο στενό επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Μαραντζίδη.

Χειρότερα πάνε τα πράγματα για τον Τσίπρα με Μαραντζίδη – Μια συνταρακτική αποκάλυψη έρχεται

Επρόκειτο για μια επιλογή που αποτελεί ντροπή για ένα κόμμα που θέλει να λέγεται Αριστερό, Προοδευτικό κλπ. (Τους λόγους διαβάστε τους ΕΔΩ).

Ο Μαραντζίδης είναι μόνο μία συμπτωματολογία των όσων συμβαίνουν πέριξ και εντός της ηγετικής ομάδας στον ΣΥΡΙΖΑ, γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Μαραντζίδης δεν ήρθε ουρανοκατέβατος. Αντίθετα επιβλήθηκε από μία παρέα, ένα μικρό σύμπλεγμα πολιτικών, οικονομικών και δημοσιογραφικών συμφερόντων που καθοδηγεί – κυριολεκτικά – τον Αλέξη Τσίπρα. Θα έλεγα ότι τον έχει «υπνωτίσει» και τον σπρώχνει – και τον ίδιο και τη δημοκρατική παράταξη ευρύτερα, αφού αυτός είναι ο ηγέτης της – στον όλεθρο. Ναι, στον όλεθρο.

Εδώ στο PERIODISTA.GR έχουμε γράψει πολλές φορές για αυτή την παρέα, για μία παρέα που αγαπά την Κέρκυρα, αγαπά εξίσου με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Δένδια.

Αυτή η παρέα κατευθύνει κυριολεκτικά τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτή θα συναντήσει κάποιος, έναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα, δημοσιογράφους που συνδέθηκαν – ως αυλικοί – με συγκεκριμένους επιχειρηματίες, νταραβεριτζή με ισχυρό ρόλο σε κατασκευαστικό όμιλο, δικηγορικά γραφεία, συμβούλους – φυτευτούς στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα και άλλους.

Σε άλλον «κύκλο», έξω από τον στενό Πυρήνα θα συναντήσει δυνατούς παίκτες των βρετανικών και γερμανικών υπηρεσιών, που αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δουλειές. Δημοσιογράφους, καθηγητές και πανεπιστημιακούς οι οποίοι χρηματοδοτούνται ή χρηματοδοτούνταν από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.

Για πάμε ξανά να βάλουμε τα κομμάτια του παζλ:

Βρετανία, Κέρκυρα, δημοσκόποι, δημοσιογράφοι, καθηγητές, οικονομικοί παράγοντες Έλληνες και ξένοι. Διάτρητο σύστημα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά προς το παρόν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ