Η απάντηση της κυβέρνηση Μητσοτάκη στον Μαρινάκη – Έρχονται συλλήψεις που θα προκαλέσουν σεισμό – Τώρα λύνεται το μυστήριο με τον Αλέξη Κούγια

Εδώ και πολύ καιρό έχει καταστεί απολύτως σαφές ότι έχει ξεσπάσει άγριος πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και μπορεί τα πνεύματα να έδειξαν ότι ηρεμούν με τον ανασχηματισμό που ικανοποίησε τον εφοπλιστή και ολιγάρχη, αλλά όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ πυροδότησαν μία κατάσταση που αναμφίβολα θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Καταιγίδα εξελίξεων με έφοδο της Αστυνομίας στο γήπεδο του Ολυμπιακού

Ποια θα είναι η απάντηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη;

Ήδη στο παρασκήνιο, όπως μεταδίδει το bankingnews.gr, λέγεται ότι η πλευρά της κυβέρνησης ετοιμάζεται να «δέσει» συγκεκριμένους οπαδούς που είχαν οργανωτικό ρόλο στα επεισόδια και βρίσκονται υψηλά στην πυραμίδα των συνδέσμων του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ κυβερνητικές πηγές θεωρούν ότι είναι θέμα 24ώρων για να έχουν συντριπτικό χτύπημα στο οπαδικό κίνημα και εξετάζεται μόνο η κατάλληλη στιγμή στην οποία θα γίνουν οι ανακοινώσεις.

Είναι άλλωστε γνωστό στα δρώμενα του Πειραιά ότι εξαιτίας αυτών των συλλήψεων, η πλευρά του Ολυμπιακού προσέλαβε τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Διότι γνωρίζει τι έρχεται…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ