Αμετακίνητος ο Βορίδης παραμένει «απέναντι» στον Μητσοτάκη (vid)

Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, δηλώνει ότι παραμένει αμετακίνητος από τις αρχές που υποστηρίζει σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Επίσης, επισημαίνει ότι οι θέσεις του αποτελούν απόψεις αρχών που δεν μπορούν να αλλάξουν. Αυτή η δήλωση έρχεται εν μέσω των προετοιμασιών για την παρουσίαση των βασικών άξονων της νομοθετικής πρωτοβουλίας σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Μάκης Βορίδης προτιμά να περιμένει την παρουσίαση του πρωθυπουργού και να γνωρίσει το νομοθετικό πλαίσιο προτού σχολιάσει περαιτέρω. Τονίζει ότι ο διάλογος για τις αντιδράσεις, ιδίως στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, είναι άκαιρος προς το παρόν.

Σχετικά με τη θέση της Εκκλησίας, εκφράζει την άποψη ότι μπορεί να έχει λόγο όταν τίθενται θέματα με έντονη ηθική διάσταση, όπως το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών. Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση λαμβάνουν αποφάσεις χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το πολιτικό κόστος, όπως υποστηρίζουν κάποιοι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...