Εθνικός οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Προσπάθειες να ανοίξει εντός της ημέρας

Στη διαδικασία των τελικών ελέγχων βρίσκονται οι εργασίες προκειμένου να δοθεί εκ νέου στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η οποία παραμένει κλειστή από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου λόγω των πλημμυρών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στον θεσσαλικό κάμπο.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός μιλώντας στην ΕΡΤ, η πρόοδος των εργασιών είναι ταχύτερη από ό,τι αναμενόταν.

Ανέφερε, δε, ότι, ενώ αρχικά αναμενόταν η εθνική οδός να ανοίξει το Σαββατοκύριακο, «πιστεύουμε ότι θα ανοίξει πολύ πιο σύντομα», καθώς υποχώρησε η στάθμη των υδάτων στην περιοχή.

Συμπλήρωσε, επιπλέον, ότι καταβάλλεται προσπάθεια να ανοίξει εντός της ημέρας και ενδεχομένως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ο κ. Αρτοποιός ανέφερε ότι θα δοθεί σίγουρα μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, ωστόσο συμπλήρωσε ότι καταβάλλεται προσπάθεια να ανοίξουν σύντομα όλες οι λωρίδες.

Δείτε ΕΔΩ ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί ανά την επικράτεια λόγω των πλημμυρών, βάσει της τελευταίας ενημέρωσης της ΕΛ.ΑΣ. (15-09-2023, 08:30 π.μ.)

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ