Αυτοί (οι «ιδιοκτήτες» του ΣΥΡΙΖΑ) δεν μπορούν (ακόμη και με τη βοήθεια της διαπλοκής) να κερδίσουν τον Κασσελάκη μέσα στο ίδιο τους το κόμμα. Θα κερδίσουν τον Μητσοτάκη;

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ας ξεκινήσουμε με ένα δεδομένο.

Όλες οι έρευνες το καταγράφουν και βέβαια έχει εντυπωθεί στη συλλογική συνείδηση, ότι ο μοναδικός από τους πέντε υποψηφίους για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη, είναι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μία τεράστια ανατροπή. Σε λίγες ημέρες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έφερε τα πάνω κάτω. Εκεί που η διαπλοκή και το κομματικό ιερατείο εμφάνιζαν την Έφη Αχτσιόγλου ως φαβορί, τα πάντα ανατράπηκαν.

Από τη στιγμή που στην αρένα της διαδικασίας ανάδειξης ηγεσίας στην μετά Τσίπρα εποχή εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν υπάρχει ούτε μία δημοσκόπηση που να δείχνει την Έφη Αχτσιόγλου να προηγείται.

Η παραπάνω πραγματικότητα είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν τα θλιβερά μειοψηφικά, περιθωριακά, ψεκασμένα και γραφικά γκρουπούσκουλα που εκδίωξαν τον Αλέξη Τσίπρα. Κάνουν πολύ φασαρία και φανερώνουν ότι έχουν αντιληφθεί πως η Έφη Αχτσιόγλου και το παρασιτικό κομματικό σύστημα που την πλαισιώνει οδεύουν σε συντριβή.

Και εδώ πρέπει να σημειώσω το εξής: Ο Στέφανος Κασσελάκης θα τους συντρίψει μέσα στο ίδιο τους το κόμμα (αφού εμφανίζονται ως νόμιμοι ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ). Αυτοί λοιπόν όλοι, η Έφη Αχτσιόγλου, το σύστημα Τζανακόπουλου, οι 53, οι ομπρέλες και διάφοροι άλλοι που σε σοβαρά κόμματα θα τους είχαν για να σπάνε πλάκα, δεν μπορούν να κερδίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη μέσα στο ίδιο τους το “μαγαζί”. Και δεν μπορούν να το κάνουν ενώ έχουν βοήθεια από τη διαπλοκή και τα δομημένα συμφέροντα.

Σκεφτείτε:

Θα καταφέρουν όλοι αυτοί, με την “λίγη” Έφη Αχτσιόγλου μπροστά, να κερδίσουν τον Μητσοτάκη;

Το ερώτημα ΔΕΝ είναι ρητορικό. Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ