Διασυρμός: «Αν ήμουν ο Μάκης Βορίδης θα έφευγα από την κυβέρνηση» (vid)

Τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία εξήγησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι διαφωνεί «κάθετα», ωστόσο «ακούει με σεβασμό τα επιχειρήματα».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Κώστας Καραγκούνης δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, επειδή «φέρνει συνολικά την τεκνοθεσία, θέμα στο οποίο διαφωνώ κάθετα. Ακούω με σεβασμό τα επιχειρήματα. Τα νομικά θέματα μπορούν να βελτιωθούν μέσα από το σύμφωνο συμβίωσης. Μπαίνουμε σε νομικές ατραπούς που είναι δύσκολες».

Ο κ. Καραγκούνης σχολίασε για την απόκτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια ανδρών μέσω παρένθετης μητρότητας ότι «λέμε ότι οι γυναίκες ότι δεν μπορούν να γίνουν σκεύη αναπαραγωγής και μέσα από το νόμο θα γίνει και αυτό…».

Αναφερόμενος στη δήλωση του Μάκη Βορίδη ότι «δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι», αν λόγω του νομοσχεδίου – με το οποίο διαφωνεί ο υπουργός Επικρατείας – βρεθεί εκτός κυβέρνησης, ο Κώστας Καραγκούνης τόνισε ότι αν ήταν ο ίδιος στη θέση του Μάκη Βορίδη, τότε θα έφευγε από την κυβέρνηση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ