Αυτά τα ονόματα θα ανακοινώσει την Κυριακή ο Ανδρουλάκης για τις ευρωεκλογές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή, θα παρουσιάσει τη στρατηγική του κόμματος για τις ευρωεκλογές, οι οποίες είναι οι πολύ σημαντικές για το μέλλον του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Κεντρική Επιτροπή θα παρουσιαστούν και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Αυτά τα πρόσωπα είναι οι ήδη ανακοινωθέντες: Νίκος Παπανδρέου, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Τσουκαλάς, Κώστας Χρυσόγονος, Όλγα Μαρκογιαννάκη, Ρόζα Βρεττού, Ηλίας Κικίλιας, Παναγιώτης Δημόπουλος, Μαρία Δαφέρμου.

Επιπλέον, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναμένεται να ανακοινώσει τους: Δανάη Τσάκαλου, Φίλιππος Σαχινίδης, Γιώργος Τσούμας, Σάκης Αρναούτογλου, Λευτέρης Καρχιμάκης, Βασίλης Σκουντής, Παναγιώτης Γκανιάτσος, Έφη Κουτεντάκη, Χριστίνα Αλίρη, Χριστίνα Φοροπούλου.

Υποψήφιοι θα είναι σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του αγωνιστή της Δημοκρατίας Γρηγόρη Λαμπράκη (ήταν υποψήφιος και στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές), ενώ κοντά στην υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...