Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού – Παραμένουν οι ποινές για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία μηδένιζε τους «ερυθρόλευκους» και τους αφαιρούσε ένα βαθμό από το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας είχε διακοπεί μετά ρίψη κροτίδας που προκάλεσε τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Χουανκάρ κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι ο αγώνας διακόπηκε εξαιτίας της απόφασης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού οι οποίοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν την αναμέτρηση μετά τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους.

Ήδη έχει εντοπιστεί και συλληφθεί ο οπαδός που έριξε την κροτίδα και προκάλεσε τον τραυματισμό του Χουανκάρ ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην αγωνιστική δραστηριότητα.

Μετά την απόφαση παραμένει η κατακύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και η αφαίρεση ενός βαθμού από το πρωτάθλημα, ενώ παραμένει και η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.

(αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1).

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ