Απίστευτα τα όσα κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη ο Χατζηδάκης

Απίστευτα τα όσα κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα στα Τέμπη ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός αφενός δήλωσε το απαράδεκτο ότι «δεν γνωρίζει το πόρισμα Γεραπετρίτη» αφετέρου αναπαρήγαγε τους ψευδείς ισχυρισμούς περί λειτουργίας της τηλεδιοίκησης, οι οποίοι έχουν καταρριφθεί από τους πραγματογνώμονες. Απατώντας σε ερωτήσεις του Βασίλη Κόκκαλη ο οποίος του διάβασε και απόσπασμα από το πόρισμα, επέμεινε ότι το σύστημα λειτουργούσε 5 χλμ μετά τον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας.

Ο υπουργός Οικονομικών δηλώνει δηλαδή άγνοια για το «πόρισμα-κόλαφο Γεραπετρίτη», το οποίο ξεκαθαρίζει ότι «δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση, δεν υπήρχε φωτοσήμανση και δεν λειτουργούσε το κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας στη Λάρισα»!

Επιπρόσθετα, ο Χατζηδάκης υποστήριξε ότι δεν έχει ιδέα για την παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη, τον οποίο και κατηγόρησε για προβληματική συμπεριφορά, ενώ του καταλόγισε ότι δεν χρησιμοποιήσε την τηλεδιοίκηση.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος έκανε λόγο για «τεχνική και επιστημονική επάρκεια» του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, τον οποίο ωστόσο όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγουν να καλέσουν για κατάθεση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ