«Αν μας έδιναν 5 λεπτά με τον κρεοπώλη…» – Συγκλονίζεί η οικογένεια του Μπάμπη για την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι

Σε αναζήτηση της αλήθειας για την μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, οι ερευνητικές αρχές έχουν επικεντρωθεί στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος συνελήφθη στις 18 Ιανουαρίου 2023 και κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Αυτή η υπόθεση έχει προκαλέσει ταραχή σε όλη την Ελλάδα, καθώς ο Μπάμπης αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες. Οι αρχές συνεχίζουν τις εντατικές έρευνες στην περιοχή του Μεσολογγίου, ελπίζοντας να βρουν κάποιο στοιχείο που θα διαφωτίσει το μυστήριο.

«Αν μας έδιναν 5 λεπτά με τον κρεοπώλη, θα τον κάναμε να πει πού είναι ο Μπάμπης», δήλωσε συντετριμμένη η αδερφή του 31χρονου.

Η οικογένεια του νεαρού άνδρα βιώνει βαθύ πόνο και απελπισία. Χριστίνα, η αδερφή του Μπάμπη, μιλώντας με συγκίνηση στον ALPHA, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο κρεοπώλης γνωρίζει περισσότερα, αλλά αρνείται να ομολογήσει. Ανέφερε επίσης ότι, αν είχαν την ευκαιρία, θα πίεζαν τον ύποπτο να αποκαλύψει την τοποθεσία του αγνοούμενου αδερφού της.

Η έρευνα για την εύρεση του Μπάμπη είναι εκτεταμένη και δύσκολη. Η Χριστίνα εξήγησε ότι η οικογένεια είναι αποφασισμένη να ερευνήσει κάθε γωνιά της τεράστιας περιοχής, ακόμα και αν αυτό διαρκέσει εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, οι αρχές ερευνούν τις αντιφάσεις στις καταθέσεις του κρεοπώλη, αλλά δεν έχουν καταφέρει να κλείσουν τα κενά στην υπόθεση. Η πρόσφατη αποκάλυψη ότι ο Μπάμπης είχε δανείσει χρήματα στον κρεοπώλη για δεύτερη φορά προσδίδει μια νέα διάσταση στην υπόθεση της εξαφάνισής του.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Θρίλερ με το πτώμα του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα