Μυστηριώδης δολοφονία στο Μεσολόγγι: Κάμερες, αντιφάσεις και ένα ρολό χαρτί υγείας συνθέτουν το πάζλ

Στο επίκεντρο της δικαστικής έρευνας για την στυγερή δολοφονία του Μπάμπη βρίσκονται οι 11 κάμερες ασφαλείας στο Μεσολόγγι, οι τρεις κρίσιμες αντιφάσεις του 50χρονου κρεοπώλη και ένα ρολό χαρτί υγείας που ξεκαθαρίζει την υπόθεση.

Από τις εικόνες των καμερών αποκαλύπτεται πως το αυτοκίνητο Suzuki Samurai του κατηγορούμενου εντοπίστηκε σε σημεία διαφορετικά από εκείνα που ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν. Οι κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις του σε διάφορα σημεία όπως μίνι μάρκετ, φούρνο, αποθήκη, κατάστημα μελισσοκομικών ειδών και βενζινάδικο, διαψεύδοντας τις δηλώσεις του.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Μεσολόγγι: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε πως βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Οι Αντιφάσεις του Δράστη

Στη δικογραφία εντοπίζονται τρεις βασικές αντιφάσεις:

  1. Αντίθεση στην πορεία του αυτοκινήτου: Ο κρεοπώλης υποστήριξε ότι ακολούθησε μια διαδρομή, ενώ οι κάμερες αποκαλύπτουν διαφορετική πορεία.
  2. Διαφορετική κατεύθυνση μετά την υποτιθέμενη αποβίβαση: Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι κινήθηκε απευθείας προς το μίνι μάρκετ, ενώ οι κάμερες τον κατέγραψαν να πηγαίνει πρώτα σε άλλη περιοχή.
  3. Διαφορά στον χρόνο διαδρομής: Υπήρξε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον χρόνο που ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι πήρε η διαδρομή και τον πραγματικό χρόνο που κατέγραψαν οι κάμερες.

Το Ρολό Χαρτί Υγείας

Ένα κρίσιμο στοιχείο που εμφανίζεται στην υπόθεση είναι ένα ρολό χαρτί υγείας. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι σταμάτησε για να ικανοποιήσει μια επείγουσα σωματική ανάγκη, αλλά η αστυνομία δεν βρήκε ίχνη της στάσης αυτής. Αυτό το στοιχείο προσθέτει άλλη μία αμφισβήτηση στις ισχυρισμούς του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ