Υπήρχε συνεργός στην δολοφονία στο Μεσολόγγι;

Ένα νέο σοκαριστικό ενδεχόμενο φαίνεται πως εξετάζουν οι Αρχές σε σχέση με την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχει οδηγηθεί ήδη στην φυλακή ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός κατηγορούμενος.

Υπάρχει όμως το σενάριο να βρίσκεται και άλλο πρόσωπο από πίσω.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας στο Mega, το έγκλημα φέρεται να έγινε για το χρέος των 17.000 ευρώ που είχε δανείσει το θύμα στον κατηγορούμενο. Μεταξύ των δύο αντρών υπήρχαν έντονες διαφωνίες για το θέμα οι οποίες φαίνεται πως συνεχίστηκαν και την μοιραία νύχτα.

Η εμπλοκή τρίτου προσώπου δεν προκύπτει από πουθενά από τα στοιχεία της έρευνας που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, δεν έχουν δείξει τίποτα κάμερες, το ΙΧ του κρεοπώλη δεν το ακολουθούσε άλλο όχημα το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου ενώ ο πυροβολισμός στον Μπάμπη ήταν ένας. Επίσης, δεν φαίνεται να είχε βοηθό ο κρεοπώλης για να μεταφέρει την σορό του 31χρονου στο σημείο που βρέθηκε.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Μυστηριώδης δολοφονία στο Μεσολόγγι: Κάμερες, αντιφάσεις και ένα ρολό χαρτί υγείας συνθέτουν το πάζλ

Φυσικά, η πιθανότητα κάποιος ή κάποιοι να γνώριζαν για την δολοφονία χωρίς να συμμετείχαν είναι ανοικτή όπως επίσης να έμαθαν εκ των υστέρων όσα έγιναν.

Να αναφερθεί ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση προκύπτει σοβαρό αδίκημα που αφορά την υπόθαλψη εγκληματία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ