Θρίλερ με το πτώμα του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του νεαρού Μπάμπη στην περιοχή του Μεσολογγίου συνεχίζει να κατέχει πρωτοσέλιδα των ειδήσεων. Ο 50χρονος κρεοπώλης παραμένει υπό αστυνομική κράτηση, με τις αποδείξεις εναντίον του να θεωρούνται από τις αρχές ασφαλείς και συντριπτικές.

Το αινιγματικό γεγονός της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι παραμένει ένας δύσκολο παζλ για τις ερευνητικές αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις αναζητήσεις. Ο Μπάμπης αγνοείται, ενώ ο κρεοπώλης κατηγορείται για προμελετημένη δολοφονία και διαψεύδει τις κατηγορίες. Όπως ανακοίνωσε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ο κρεοπώλης είχε δανειστεί και στο παρελθόν χρήματα από τον 31χρονο, και αυτή τη φορά έπρεπε να επιστρέψει 17.000 ευρώ, παρόλο που ισχυρίζεται ότι το έπραξε, ισχυρισμός που αμφισβητείται από τους συγγενείς του Μπάμπη. Η ιδέα ότι το σώμα μπορεί να έχει διαμελιστεί προκαλεί σοκ και τρόμο. Γρηγόρης Λέων, ειδικός στην ιατροδικαστική επιστήμη, εκτιμά ότι ίσως αυτό έγινε για να καλυφθούν τα ίχνη της πράξης.

Λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου, ο συλληφθείς κρεοπώλης παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα στο Μεσολόγγι και στη συνέχεια στον ανακριτή, λαμβάνοντας προθεσμία για την απολογία του την επόμενη Δευτέρα. Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία του Μεσολογγίου έχει ασκήσει κατηγορίες για προμελετημένη δολοφονία εναντίον του 50χρονου.

Συγκεκριμένα, ο κρεοπώλης είχε κληθεί για επιπλέον κατάθεση το βράδυ της Τετάρτης, με τις εισαγγελικές αρχές να καταλήγουν στην ανάγκη της σύλληψής του. Σταύρος Μπαλάσκας, σχολιάζοντας το θέμα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», τόνισε ότι οι αποδείξεις είναι αρκετές για να συντηρήσουν την κατηγορία, ακόμη και χωρίς ομολογία.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης

Η προσοχή τώρα στρέφεται στο ερώτημα της τοποθεσίας του πτώματος του άτυχου νεαρού, για να δοθούν απαντήσεις στους γονείς του. Η περιοχή είναι κυρίως βαλτώδης, γεγονός που ενδέχεται να καθιστά την εύρεση της σορού περίπλοκη. Όπως είπε ο Γρήγορης Λέων, ακόμη και αν βρεθεί η σορός, ίσως έχει υποστεί σημαντική αποσύνθεση, περιπλέκοντας έτσι την έρευνα.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, επισήμανε ότι ο κρεοπώλης αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών και δεν διευκρίνισε τις αντιφάσεις στις καταθέσεις του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ