Άγριο πόλεμο ξεκίνησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον Ιβάν Σαββίδη – Γιατί πιέζουν τα υπερατλαντικά συμφέροντα και γιατί ενοχλεί τους Αμερικανούς ακόμη και ο ΠΑΟΚ!

Με μία ανακοίνωσή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε «φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό αρχίζοντας έναν ανοικτό πόλεμο μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα τελειώσει.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, απέστειλε κλήση για απολογία στους Γιώργο και Νίκο Σαββίδη, για παράβαση των διατάξεων «περί κωλυμάτων».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται και όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του pronews.gr, τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδελφός του, παραπέμπονται στο Τριμελές Εφετειο Κακουργημάτων της Θεσσαλονίκης για ηθική αυτουργία σε εκβίαση. Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την υπεύθυνη δήλωση που είχε κάνει τον περασμένο Ιούλιο, πως δεν συντρέχει στο πρόσωπό του κανένα κώλυμα από του νόμου προβλεπόμενας.

Οι ίδιοι απειλούν με μηνύσεις την Επιτροπή κάνοντας λόγο για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με «διαρροή» έσπευσε να διαχωρίσει την ποδοσφαιρική εταιρία με την υπόθεση επιμένοντας πως «πρόκειται για προσωπική υπόθεση».

Όπως μεταδίδει το pronews.gr, η ανακοίνωση της Επιτροπής είναι το λιγότερο… περίεργη και τίθεται το ερώτημα: Σαφώς και έχει δικαιωμα η Επιτροπή να μην τους εγκρίνει μήπως όμως το ζήτημα αυτό άπτεται των προσωπικών δεδομένων και δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση τέτοιων στοιχείων; Είναι ένα ερώτημα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτηρίζει τον Λευτερη Αυγενάκη ως τον πιο εμπαθή υφυπουργό Αθλητισμού και επικίνδυνο που βρέθηκε ποτέ σε αυτή τη θέση, τονίζει ότι γελοιοποιεί τους θεσμούς και προκαλεί δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση. Μάλιστα, θεωρεί «ζήτημα τιμής» την πολιτική τιμωρία του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η στιγμή που όλοι περιμέναμε…

Η ΕΕΑ, των Τζουλάκηδων και των Αρκούδηδων, των αγαπημένων εργαλείων του Λευτέρη Αυγενάκη, έψαξε να βρει τη στιγμή της για να εκδικηθεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον διεθνή εξευτελισμό στο CAS σχετικά την πλεκτάνη της δήθεν πολυϊδιοκτησίας που πήγε να στήσει εναντίον της.

Σήμερα οι εντολοδόχοι της ΕΕΑ, καλούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξηγήσεις σχετικά με προσωπική υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη, γεγονός για το οποίο υπάρχει πλήρης άγνοια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση η κατάληξη για εκείνους θα είναι η ίδια, ωστόσο εφιστούμε την προσοχή για ακόμη μια φορά στον Λευτέρη Αυγενάκη, που επιλέγει τη βεντέτα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας απέδειξε ότι είναι ηθικά και νομικά ισχυρά κατοχυρωμένη, για να μη σας επιτρέψει να κάνετε εσείς τις προεκλογικές σας εξυπηρετήσεις.

Πλέον για εμάς αποτελεί ζήτημα τιμής η πολιτική σας τιμωρία και η οριστική σας αποχώρηση από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, ως ο πιο εμπαθής και επικίνδυνος υφυπουργός αθλητισμού της ιστορίας.

Ήδη η παραμονή σας στη θέση σας μας προκαλεί έκπληξη και δυσαρέσκεια για την Κυβέρνηση, που σας επιτρέπει να γελοιοποιείτε την ισονομία, τους θεσμούς και δυστυχώς και τη γενέτειρά σας».

Διαβάστε στη συνέχεια τα όσα ενδιαφέρονται αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του pronews.gr:

Είναι προφανές πως και αυτό το γεγονός που ήρθε στην δημοσιότητα από διαρροή που κάποιοι φρόντισαν να μοιράσουν την δικογραφία από χέρι σε χέρι σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία αποσκοπεί στην ολοκληρωτική πίεση της κυβέρνησης προς την οικογένεια Σαββίδη να πουλήσει τα πάντα και να φύγει από την Ελλάδα.

Γιατί; Γιατί έτσι πιέζουν γνωστά υπερατλαντικά κέντρα εξουσίας. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν τους αρέσει καθόλου ο πληθυσμός της Μακεδονίας ο οποίος πλειοψηφικά είναι ΠΑΟΚτσήδες και είδαν τον ΠΑΟΚ λόγω Σαββίδη να μεγαλώνει ιδιαίτερα με ένα πρωτάθλημα και τέσσερα κύπελα, να ξυπνάει το πρωί πίνοντας νερό στο όνομά του.

Άλλωστε πέραν των οπαδικών ο Ι.Σαββίδης προσφέρει και εργασία σε χιλιάδες Έλληνες.

Ενοχλούνται λοιπόν από την ισχύ που έχει αποκτήσει όπως επίσης δεν θέλουν να υπάρχει πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι όπου μπορεί να ακούγεται η ρωσική εκδοχή των γεγονότων στην Ουκρανία.


Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε και έρχεται σε άσζημη περίοδο για την κυβέρνηση που έτσι κι αλλιώς κινδυνεύει να υποστεί μεγάλη εκλογική καταστροφή στην Μακεδονία, πόσω μάλλον τώρα…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ