Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Qatargate: Δύο εκθέσεις «φωτιά» για «λάδωμα» Ταραμπέλα – Κοτσολίνο από Κατάρ και Μαρόκο

  Δύο εκθέσεις «φωτιά» έχουν συνταχθεί από τις βελγικές Αρχές γύρω από τις έρευνες για τον ρόλο που φέρονται να είχαν στην υπόθεση διαφθοράς Qatar Gate, ο Ιταλός ευρωβουλευτής, Αντρέα Κοτσολίνο και ο Βέλγος συνάδελφός του, Μαρκ Ταραμπέλα. Μάλιστα, στις εκθέσεις καταγράφεται αναλυτικά, η μέθοδος που οι δύο ευρωβουλευτές λάμβαναν ανταλλάγματα για να «μπλοκάρουν» ψηφίσματα και να παίρνουν θέση υπέρ τρίτων χωρών.

  Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Politico ένα έγγραφο που δόθηκε την Τετάρτη (1/2) στη δημοσιότητα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναφέρεται σε δύο εκθέσεις για το πώς οι δύο ευρωβουλευτές εξυπηρετούσαν συμφέροντα συγκεκριμένων χωρών. Για την ακρίβεια, στις εκθέσεις που προκύπτουν από την έρευνα των Βέλγων εισαγγελέων αναφέρεται λεπτομερώς πως οι δύο ευρωβουλευτές δωροδοκούνταν από το Μαρόκο και το Κατάρ.

  Οι δύο εκθέσεις θα τεθούν σε ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Πέμπτη ως μέρος της διαδικασίας για την άρση της ασυλίας του Κοτσολίνο και του Ταραμπέλα στο πλαίσιο της έρευνας των βελγικών Αρχών για διαφθορά.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ