Ώρα ανακοινώσεων για την ομάδα «6+6»

Ώρα ανακοινώσεων για την ομάδα «6+6». Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη δεύτερη προδιαγεγραμμένη μεγάλη έξοδο βουλευτών και στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ομάδα των «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου να καλείται σήμερα να ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις της.

Ώρα ανακοινώσεων για την ομάδα «6+6»

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκάλεσε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, σήμερα στις 16:30, και τα στελέχη των «6+6» καλούνται να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι τα μέλη της ομάδας των «6+6» εξέτασαν το ενδεχόμενο να μην παραστούν στην Πολιτική Γραμματεία και να προβούν νωρίτερα σε ανακοινώσεις. Το ζήτημα συζητήθηκε χθες σε συνεχείς συσκέψεις ενώ αναμένεται να υπάρξει νέο συντονιστικό νωρίς σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή πραγματοποιήθηκε πανελλαδική συνδιάσκεψη των μελών της ομάδας «6+6» με τη συμμετοχή περισσότερων των 1.000 ατόμων. Όπως έγινε γνωστό η συντριπτική πλειονότητα των απλών μελών τάχθηκε υπέρ της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη και ασκήθηκαν πιέσεις στην ηγετική ομάδα να δρομολογήσει τις κινήσεις της.

Σε αυτό το πλαίσιο, το βράδυ της Κυριακής ανακοινώθηκε ότι «δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα». Όμως, τα επόμενα εικοσιτετράωρα δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση με αποτέλεσμα να προκύψουν ερωτήματα για τον χρονισμό της εξόδου.

Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν οι καθημερινές αποχωρήσεις στελεχών και γκρουπούσκουλων από τοπικές οργανώσεις και τομείς του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...