«Χρωστάει πολλά εκατομμύρια ο Βαγγέλης Μαρινάκης»

Στα… χρωστούμενα πολλών εκατομμυρίων της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρθηκε σε δημοσίευμά της η «Daily Mail».

Πιο συγκεκριμένα το βρετανικό Μέσο αναφέρει ότι η δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης (1979, 1980), οι μετοχές της οποίας ανήκουν στον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, χρωστάει εκατομμύρια ευρώ σε παίκτες και ατζέντηδες.

Αυτά τα οφειλόμενα αφορούν στα μπόνους της περασμένης σεζόν που επρόκειτο να λάβουν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν αυτό το καλοκαίρι από την ομάδα, όπως αυτό για την εξασφάλιση της παραμονής στην Premier League.

Αυτά τα μπόνους επρόκειτο να καταβληθούν στα τέλη Ιουλίου, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έχουμε μπει στον Αύγουστο, οι ποδοσφαιριστές ακόμη δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος.

Μάλιστα, εκτός από ποδοσφαιριστές, απλήρωτοι είναι και ατζέντηδες, οι οποίοι εξετάζουν τώρα νομικές ενέργειες, οι οποίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε μπελάδες τον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα σε περίπτωση που η Νότιγχαμ συνεχίσει να καθυστερεί τις πληρωμές, θα μπορούσε να έχει σοβαρές επιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ από την Championship, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ενέταξε στο δυναμικό της 21 παίκτες, ενώ προχώρησε σε ακόμη εννέα προσθήκες μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αρνήθηκε να σχολιάσει το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο καταλήγει, επισημαίνοντας ότι οι παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα θα λάβουν τα μπόνους τους στα τέλη Αυγούστου, ενώ τότε αναμένεται να καταβληθούν και στους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ