Χαμός με τις φωτογραφίες της Ευγενίας Μανωλίδου που κυκλοφόρησαν μετά τις φήμες για κακοποίηση (pics)

Εντύπωση προκάλεσε σήμερα η ξαφνική εμφάνιση της Ευγενίας Μανωλίδου στη Βουλή, η οποία κάθισε στα θεωρεία και παρακολούθησε τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ.

Μάλιστα, ο φωτογράφος του πρακτορείου Eurokinissi, Γιώργος Κονταρίνης, απαθανάτισε με τον φακό του την σύζυγό του Άδωνι Γεωργιάδη να παρακολουθεί σκεπτική, τις ομιλίες και τους διαξιφισμούς των βουλευτών.

Που να οφείλεται ωστόσο αυτή η ξαφνική εμφάνιση της Μανωλίδου στη Βουλή, η οποία συνηθίζει να έχει άλλα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητά της;

Είναι ολοφάνερο ότι μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Άδωνι Γεωργιάδη επειδή έμαθε τις απιστίες του, η ίδια και ο σύζυγός της, θέλησαν να διαψεύσουν μέσω της παρουσίας της στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Άλλωστε, λίγη ώρα νωρίτερα, ο ίδιος ο Άδωνις, σε ένα ολίγον περίπλοκο tweet στο οποίο έμπλεξε, novartis και Turkaegean, έδωσε τέλος στις φήμες που είχαν προκαλέσει σούσουρο: «Αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!» έγραψε ο ίδιος.

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...