Χαμός με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Περιστύλιο της Βουλής μπροστά στις κάμερες των καναλιών

«Καταπέλτης» ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την αποπομπή της από μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για το έγκλημα στα Τέμπη, με ψήφους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια μάλιστα εξαπέλυσε πυρά και κατά των δημοσιογράφων μπροστά στις κάμερες.

«Έπεσαν οι μάσκες. Η ΝΔ σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ πέτυχαν την εξαίρεση μου. Άκυρη και αποκαλυπτική η απόφαση. Χυδαίο μπόουλινγκ, τραμπουκισμός, ύβρεις και ιαχές από ΝΔ, ενώ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέδρασαν στην ακραία μισογύνικη πρακτική» δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και έκανε λόγο για κουκούλωμα ευθυνών.

«Θεωρούν εχθρό τους όποιον συμπαραστέκεται στα θύματα. Επιδιώκουν να κουκουλώσουν την αλήθεια και να αποσείσουν ποινικές ευθύνες. Δεν θα τους αφήσουμε. Διαμαρτύρονται τα ίδια τα θύματα. Τα ΜΜΕ δεν έχουν αναδείξει το θέμα με τα δύο μέλη του επιστημονικού συμβουλίου. Μεθόδευση ολκής» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τσακωμός με δημοσιογράφους

Κατηγορώντας τους δημοσιογράφους ότι «έπαιξαν» το παιχνίδι εκείνων που την ήθελαν εκτός της Επιτροπής η Ζ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε μύδρους: «Χυδαίο αυτό που κάνετε. Εγώ σκέφτομαι το κοριτσάκι, τον άνθρωπο που έχασε τη γυναίκα των παιδιών του. Τα κορίτσια που θα έπαιρναν χθες πτυχία. Προπηλακισμός πάνω στα θύματα. Δεν είμαι αναίσθητη. Χτυπήστε εμένα. Παίξατε το παιχνίδι τους».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ