Σάλος με όσα είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και την ανάλυση των δημοσκοπήσεων (vid)

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τη συνεργασία του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον Στέφανο Κασσελάκη, ως αναλυτή δημοσκοπήσεων.

«Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα. Όταν το ανακοινώσατε, με πήρε η φον ντερ Λάιεν και μου είπε ‘τι γίνεται εκεί; Έχετε τέτοιες μετακινήσεις;’», είπε χαρακτηριστικά o ευρωβουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο Action 24.

«Κοιτάξτε να δείτε, εγώ δεν είμαι απολογητής κανενός. Οποιοσδήποτε κύριος εκπροσωπεί τον εαυτό του και απαντάει», συνέχισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος στην ερώτηση αν η ένταξη Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει αλλαγή πολιτικής από την Κουμουνδούρου, απάντησε «η κεντροδεξιά δεν γίνεται με πρόσωπα αλλά με πολιτικές. Αν εφαρμοστούν πολιτικές, μπορείς να πεις είναι πιο κοινωνική, λαϊκή, αριστερά, δεξιά. Τα πρόσωπα παίζουν κάποιο ρόλο, όχι όμως τόσο σημαντικό».

«Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει φύγει πολλά χρόνια, έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ από το 2019, όπως και έχουν έρθει πολλοί σε εμάς», κατέληξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στον Άρη Σπηλιωτόπουλο «Μιλάτε με έναν άνθρωπο που είναι από το 1979 στο κόμμα, έχω ζήσει επιτυχίες και αποτυχίες και είμαι από αυτούς που μείνανε μέσα», κατέληξε

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ