Τρομάζουν κάποιους στον ΣΥΡΙΖΑ οι επαφές του Τεμπονέρα με Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη του ΠΑΣΟΚ

«Ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη. Ωθεί τα πράγματα προς μία κάποια λύση στο δικό του αδιέξοδο. Παίζει το ρόλο της γέφυρας με ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και Νέα Αριστερά χωρίς να του το έχει ζητήσει κανείς».

Τα παραπάνω αναφέρουν για τον Διονύση Τεμπονέρα πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα CNN.gr σε ρεπορτάζ που κάνει για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον χώρο της Αριστεράς-Κεντροαριστεράς.

Είναι προφανές ότι κάποιοι ανησυχούν για τις κινήσεις του Διονύση Τεμπονέρα, ενός από τα σοβαρότερα πρόσωπα που θα βρει κανείς στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενός προσώπου με όνομα βαρύ, με όνομα που φέρει βαρύ συμβολισμό, ενός σοβαρού πολιτικού που θα διαδραματίσει σίγουρα σοβαρό ρόλο στο μέλλον.

Έτσι, στο πλαίσιο “χτυπημάτων” που δέχεται τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για… αγανάκτηση αρκετών βουλευτών και στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την εκδήλωση που προγραμματίζει ο κ. Τεμπονέρας για την επόμενη εβδομάδα και με τη συμμετοχή της Έφης Αχτσιόγλου και του Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Κοινή συνιστάμενη τους είναι το επιχείρημα πως δεν είναι δυνατό να «νομιμοποιείται» πολιτικώς με έναν τέτοιο τρόπο η απόφαση εκλεγμένων με το ΣΥΡΙΖΑ βουλευτών να διασπάσουν το κόμμα και να συγκροτήσουν δική τους Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Σε αντίθεση με τις διαρροές πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ανησυχεί και από το περιβάλλον του ακούγεται προς το παρόν “ουδέν σχόλιο”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...