Τραγικές ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο (pic)

Στο σφυρί αναμένεται να βγει το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Κηφισιά στις 5 Ιουλίου με τιμή πρώτης προσφοράς 365.000 ευρώ.

Πρόκειται για οικόπεδο γωνιακό επιφανείας 1834,26 τ.μ. στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Ευβοίας πλησίον του Άλσους Κηφισιάς και του σταθμού ΗΣΑΠ.

Ο πλειστηριασμός που αναρτήθηκε σήμερα, με επισπεύδουσα την doValue Greece, έχει τιμή πρώτης προσφοράς τα €355.000, ενώ αφορά μια μεζονέτα (διώροφη κατοικία), η οποία έχει αυτοτελή επιφάνεια 137,60 τ.μ. και προσαρτημένη επιφάνεια 23,30 τ.μ., ήτοι συνολική επιφάνεια 160,90 τ.μ. και ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο 119/1000.

Ανήκει στο ανατολικό συγκρότημα κατοικιών του οικοπέδου και έχει στο ισόγειο την είσοδο, το wc, κουζίνα, καθημερινό με χώρους καθιστικού και φαγητού και σκάλα ανόδου. Στον όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, εξώστες και σκάλα ανόδου στο δώμα. Στο δώμα εκτός από τον υπαίθριο χώρο ταράτσας υπάρχει η απόληξη του κλιμακοστασίου και χώρος αποθήκης της στέγης (σοφίτα). Στην μεζονέτα ανήκει η αποκλειστική χρήση ακαλύπτου (κήπου) 235 τ.μ.

Επίσης, πλειστηριάζονται αποθήκη υπογείου, επιφάνειας 8,60 τ.μ., και θέση στάθμευσης υπογείου, επιφάνειας 12,50 τ.μ., με τιμή πρώτης προσφοράς €3.000 και €7.000 αντίστοιχα.

Το ποσό για το οποίο έγινε η κατάσχεση ανέρχεται σε €200.000.

Το ποσό για το οποίο έγινε η κατάσχεση είναι 200.000 ευρώ, «που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος και επιταχθέντος κεφαλαίου, με ρητή επιφύλαξη της επισπεύδουσας για την είσπραξη του υπολοίπου του επιταχθέντος ποσού».

Το ακίνητο βαρύνεται με αρκετές προσημειώσεις και κατασχέσεις.

Η οικονομική καταστροφή

«Από εκεί που είχα 10 εκατ. και σπίτι δεν είχα ευρώ. Τα τελευταία 4 – 5 χρόνια με έτρεφε κανονικά ο αδερφός μου. Μου έδιναν τα πνευματικά δικαιώματα και μου τα έπαιρνε η τράπεζα. Ότι έπαιρνα κατασχόταν. Ήρθε ο αδερφός μου με τη γυναίκα του, μου είπε δεν θα πεθάνουμε, όσο έχω χρήματα, αυτό που θα έκανες κι εσύ θα το κάνω κι εγώ. Τον πρώτο μήνα μου έδωσε 2.500 ευρώ. Το 2.500 μειώθηκε, κάποια στιγμή και με την αρρώστια του και με την κρίση έφτασε να είναι ο βασικός, μετά τα 500 ευρώ. Τον Ιούνιο μου είπε δεν έχω τίποτα. Του είπα μην ασχολείσαι. Έμεινα όλο εκείνο το διάστημα χωρίς ευρώ» είχε αποκαλύψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Tik Talk» το 2021.

«Μπήκα σε μια εταιρεία με στούντιο, έβαλα την υπογραφή μου, άρχισαν οι κατασχέσεις και με πήρε η μπάλα. Μου τα πήραν όλα κι εγώ καθόμουν σαν τον βλάκα. Ο τρόπος μου για να συνεργαστώ και να εξυπηρετήσω. Κάθε μήνα με έπαιρναν 10 και στους 5 έδινα τεράστια ποσά. Έδινα πάντα δανεικά, το 99% ήταν αγύριστα. Δύο άνθρωποι με βρήκαν και ήταν μικρά ποσά. Αν μετρήσω τα 5 εκατομμύρια που έχω δώσει τα δάχτυλα των χεριών μου θα τα περάσω γρήγορα. Δεν τα ζήτησα ποτέ στα δύσκολα. Υπάρχουν άνθρωποι που μου έχουν φερθεί τόσο δοτικά που δεν θα χαλάσω αυτό το πράγμα επειδή κάποιος μου την έκανε» τόνισε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν το 2022 έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια αποχής του.

«Υπήρχαν προτάσεις, αλλά δεν είχα δυνάμεις. Είχα κουραστεί από έναν διωγμό. Τι εννοώ διωγμό; Είχε γίνει αυτή η πτώχευση, μου πήραν ό,τι είχα και δεν είχα και με κυνηγούσαν οι τράπεζες. Την τελευταία χρονιά στο Star επέστρεφα σπίτι και έβρισκα κάθε μέρα θυροκόλληση. Αυτό επί μήνες. Δεν το άντεχα. Έμπαινα σπίτι και όταν χτυπούσε το κουδούνι δεν άνοιγα. Κι αν επέμενε ο δικαστικός κλητήρας, του άνοιγα και μου έλεγε με πολλή ευγένεια «καλησπέρα σας, ξέρετε…» και έλεγα «ξέρω, ξέρω…». Είχα σπίτια στην Πάτρα, στο Ντράφι, στην Κηφισιά, στη Μήλο και έρχονταν για πλειστηριασμούς. Επί έναν χρόνο άκουγα το κουδούνι και σαν τον σκύλο του Παβλόφ έλεγα μέσα μου «θυροκόλληση». Αυτό σταδιακά με οδήγησε στην απομόνωση και θα σου εξηγήσω γιατί. Τον πρώτο καιρό έρχονταν κάποιοι φίλοι στο σπίτι να με επισκεφτούν. Θυμάμαι, τους είχα πει την ιστορία, πώς συνέβη όλο αυτό, και μια φίλη μου έβαλε τα κλάματα. Τότε συνειδητοποίησα πόσο πολύ τους βαραίνω και αποφάσισα να μην ξαναπώ την ιστορία. Κι έτσι απομονώθηκα. Γιατί όποιος ερχόταν από ενδιαφέρον θα με ρωτούσε, εγώ όπως είμαι λαλίστατος θα έλεγα τι συμβαίνει, θα βάραινε η καρδούλα του και δεν ήθελα να γίνομαι βάρος των άλλων. Έχοντας συνηθίσει να έχω τους άλλους υπό τη σκέπη της δικής μου προσφοράς, γενναιοδωρίας και προστασίας, δεν ήθελα να γίνω ξαφνικά η πηγή του προβλήματος. Και κλείστηκα στον εαυτό μου» εξομολογήθηκε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ