Τραγελαφικές καταστάσεις στη ΝΔ: Αποκαλουν «ροκ σταρ» τον Άκη Σκέρτσο

Ανέλαβε κυβερνητικός εκπρόσωπος στο δρόμο προς τις κάλπες της 21ης Μαΐου και πλέον είναι εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για την κάλπη του Ιουνίου.

Ο λόγος για τον Άκη Σκέρτσο, ο οποίος έχει αναλάβει την εικόνα της «γαλάζιας» παράταξης και ειδικά τις τελευταίες μέρες συγκρούεται για την φορολογία και τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων. Ο ίδιος δεν προέρχεται από την Νέα Δημοκρατία – πράγμα που δεν το κρύβει – αλλά από το ΠΑΣΟΚ.

Όπως μεταδίδει το topontiki.gr, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς του έχουν βάλει και ένα «παρατσούκλι». Τον φωνάζουν «ροκ – σταρ». Έτσι, τουλάχιστον τον προσφωνεί ο Γραμματέας Παύλος Μαρινάκης. Ο πρώην Υπουργός Επικρατείας τονίζει σε συνομιλητές του ότι προτιμά τη δουλειά εκτός καμερών.

Σε συνέντευξή του στο thetoc.gr είπε για το πολιτικό του παρελθόν ο Άκης Σκέρτσος: «Η πορεία του καθενός μας είναι γνωστή δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε για τη φυσική και πολιτική εξέλιξη του καθενός. Αυτό είναι και η πρόοδος το να περνάς από το ένα στάδιο στο επόμενο, βλέποντας ταυτόχρονα αν μαζί με τη δική σου εξέλιξη συμβαδίζουν και οι υπόλοιποι, είτε είναι πολιτικό κόμμα είτε οι συνεργάτες σου . Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου για τις επιλογές που έκανα στο παρελθόν. Αντίθετα είμαι περήφανος διότι πάντα ήμουν συνεπής, διαφανής και ειλικρινής ως προς τις αρχές και τα πιστεύω μου. Και μια και μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ να σου πω ότι από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να υπηρετεί το διακύβευμα του εκσυγχρονισμού».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...